U.E. Sants - Racing Vallbona C.F.

U.E. Sants-Racing Vallbona C.F.
El partit
U.E. Sants, 2 - Racing Vallbona C.F., 0

Primera Catalana Grup 2 (Jornada 5 - Temporada 2024/2025)
Data: 19/10/2024 17:27
Lloc: Complex esportiu La bàscula. Carrer del Foc, 13 (Barcelona).
Col.legiats: Francisco José Rivera Bravo. Víctor Ortiz-Villajos Martín i César Cardenas Rodríguez.
U.E. Sants
Racing Vallbona C.F.
Les dades

U.E. Sants: Roy Zambrano; José Blanco, Cura, Dani Lucea, Dani Martínez; Shubert Lucero (Bambo), Mamadou Sidibe (Fabregat), Junior Trinidad; Óscar Fernández (Adrián Domínguez), Maxi Pellejero i Íker Merino (Munt).
Suplents: Íker Bayo, Àxel, Guillem Viñas, Pujadas i Denys Cherednychenko.
Técnics: Juan Carlos Morales i Francisco Ortiz.

Canvis:
Entra Munt per Íker Merino (min. 45).
Entra Bambo per Shubert Lucero (min. 66).
Entra Fabregat per Mamadou Sidibe (min. 73).
Entra Adrián Domínguez per Óscar Fernández (min. 88).
Sancions:
TG: Íker Merino (min. 17), Shubert Lucero (min. 62), Mamadou Sidibe (min. 72), Bambo (min. 81), Dani Martínez (min. 83).


Racing Vallbona C.F.: Vidiella; Robles, Penella, Iker Bermúdez, Daniel (Albert Rivera); Escobar, Estudillo (Donadeu), Mario; Mario Martínez (Joel Navas (Roberto)), Eric i Daniel Gonzalo (Junior).
Suplents: Maestre, Víctor García i Vendrell.
Técnics: Marc Rodríguez.

Canvis:
Entra Roberto per Mario Martínez (min. 57).
Entra Junior per Daniel Gonzalo (min. 57).
Entra Joel Navas per Mario Martínez (min. 57).
Entra Donadeu per Estudillo (min. 69).
Entra Albert Rivera per Daniel (min. 78).
Sancions:
TG: Penella (min. 62), Robles (min. 73), Vendrell (min. 80), Iker Bermúdez (min. 83).


Gols:
1-0 Maxi Pellejero (min. 48).
2-0 Óscar Fernández (min. 57).


Crònica:

Primera victòria santsenca que s'afegeix al partit guanyat en els despatxos de fa uns dies, la qual cosa ens col·loca a mitja taula.
Diuen que si no has de dir res de bo es millor no badar boca, doncs això diré de la primera part santsenca que va fer fins i tot plorar a les criatures. Tot lo millor va passar a la segona, quan Maxi aprofitava una gran errada de la defensa racingista per fer el primer amb un pur instint de davanter centre. El segon va arriba amb una gran jugada d'Oscar Fenández, que entrant des de la banda va regatejant els que li surten al pas, per al final engaltar un fort xut lluny l'abast del porter. El Sants va marcar un tercer gol, que va ser anul·lat per una falta al porter del Racing Vallbona al temps perdia la pilota. Des de la banda pocs van veure falta. A la sortida d'un corner la pilota ja anava cap a la xarxa i un defensa la va treure sota pals. I d'un altre corner, que hagués estat un gol olímpic, que també va topar amb un defensa que estava sota pals. Per part del Racing si va crea alguna jugada de perill, sobretot amb jugades iniciades a pilota parada, però que Roy va resoldre amb eficiència. I que cap al final es van dedicar mes en buscar brega que l'empat.
La victòria dona un glop d'aire fresc per afrontar les properes jornades, i temps per solucionar aquelles coses que encara no funcionen, com la inexistència del mig camp, la falta de pressió, les badades defensives que davant d'una davantera amb solvència son gol segur, l'aïllament dels davanters i mes coses que segur hem perdo per no saber-ne mes de futbol.

Comentaris

Entrades populars