Partido AllStar

Torna l'All-Star de la Preferent

escrit per: Àxel Aguilar
dissabte, 14 juny de 2008

Un cop finalitzat el campionat de Lliga, RegionalPreferent.com ha volgut repetir per tercer any consecutiu la gran cita que serveix de cloenda per a la present temporada. Així doncs, tornem a organitzar un partit en el que hi participaran una selecció composada per jugadors del Grup 1 contra una altra selecció de jugadors del Grup 2. Per tal que estigui representada tota la categoria en aquest partit, la convocatòria de cada selecció està integrada per un jugador per cada un dels 36 clubs.
El partit se celebrarà aquest dissabte al Municipal de Palau-Solità i Plegamans, a partir de les 18 hores, mentre que els encarregats de dirigir un i altre combinat seran: Quique Salamanca (Olesa en el Grup 1) i Pedro Dólera (Marianao Poblet en el Grup 2). El partit, gratuït per tots els espectadors i que comptarà amb 18 jugadors per selecció, tindrà com a acte previ la presentació de tots els jugadors de cada combinat. Després dels 90 minuts reglamentaris, la temporada esportiva de la Regional Preferent haurà acabat de manera definitiva amb la millor de les festes possibles.

Durant els propers dies anirem anunciant més detalls del partit com per exemple la llista de jugadors seleccionats. No t'ho perdis!

Comentaris

Entrades populars