MANIFEST DE LA U.E. DE SANTS CONTRA TOTA CLASSE DE VIOLÈNCIA

La Unió Esportiva de Sants entén la practica esportiva com una manera de fomentar la salut, la convivència i la integració, dins una societat plural, fent amics, fent barri i fent país.
Volem potenciar els valors humans que s'identifiquen amb l'esport. Per aquest motiu fem nostres els diferents manifests contra la violència apareguts recentment, i ho fem amb veu pròpia.

Demanem als nostres jugadors, entrenadors, delegats, socis, seguidors i familiars, que siguin un exemple de joc net dins del terreny de joc i fora.

Dins el terreny de joc , perquè els nostres contrincants no són enemics, són companys d'un altre club, que volen guanyar com nosaltres, i lluiten amb les mateixes ànsies per superar-se esportivament.

Fora del terreny de joc , manifestem el nostre rebuig contra tota classe de violència, sigui quina sigui la seva causa: racisme, xenofòbia o intolerància a l'esport.
Denunciem qualsevol conducta que inciti a la violència, ja sigui a través de baralles o desordres públics en el marc esportiu.
Estem en contra de l'exhibició de pancartes, símbols, que pel seu contingut constitueixin un acte de menyspreu a les persones i entitats participants en tots els actes esportius.

Els àrbitres son els jutges necessaris per a la nostra activitat, i fan la seva feina el millor que poden, sovint en unes condicions força adverses.
Per aquest motiu, és necessària l'acceptació i compliment de les regles del joc, com a signe de civisme, així com el respecte als companys, contrincants i colegiats.

Tots som exemple per a algú . Fem que les nostres accions siguin responsables, i que ens puguem sentir orgullosos de defensar els colors d'una entitat, que fa del joc net la seva bandera.

CONTRA TOTA CLASSE DE VIOLÈNCIA:
JOC NET A L'ESPORT, JOC NET A LA VIDA.

Junta Directiva de la U.E. de Sants


Font (uesants.cat publicat: 28/01/2009)

Comentaris

Entrades populars