El Sants en els històrics

XXIV TORNEIG D'HISTÒRICS

El primer equip de la Unió Esportiva de Sants va disputar en la tarda del dimecres 5 d'agost els seus dos partits en el XXIV Torneig d'Històrics, que aquest any té lloc en l'estadi Narcis Sala, sense poder classificar-se per a semifinals.

18.30h UE Sant Andreu 2 - UE Sants 0 . El Sant Andreu va imposar el ritme de joc i va demostrar la seva superior categoria en el primer partit davant un Sants que, malgrat la derrota, es va mostrar molt ordenat sobre el terreny de joc. Dani Martí, després d'un córner botat per Manolo Lanzarote va establir el 1-0 passats els 20 minuts. I ja en el temps afegit, Fran Piera, de jugada individual, va regatejar al porter i va aconseguir el definitiu 2-0.

19.30h UE Sants 0 - Premia 2 . En el segon partit , el Premià va dominar a un Sants que va seguir oferint una bona imatge però que no va tenir sort. Un gol sense angle de Marc Ariño i un altre de Sergio, des de lluny , van deixar fora al nou conjunt de Pep Margui que està preparant amb il·lusió el seu retorn a la primera catalana.

Pròxims partits de pre-temporada: Festa Major de Sants, dissabtes 22 i 29 d'agost, camp de la Magòria

(Font: uesants.cat)

Comentaris

Entrades populars