Jornada Grup 2

POLÈMIC DESENLLAÇ DEL GRUP 2

L'Històrics és un torneig amb tradició, però també s'ha quedat desfassat en organització, informació i sistema de competició. En una jornada de triple empat al Grup 2 (Gramenet B, Júpiter i Europa), els colomencs s'han classificat per tenir més gols a favor, enlloc de per tanda de penals. Al final del darrer partit del grup, els jugadors de Júpiter i Europa no entenien res.

El reglament de la competició emplaça la validesa de les tandes de penals de la finalització dels dos primers triangulars a un hipotètic empat final al mateix nombre de gols i resultats (posem per cas, un triplet empat 1-1). En el cas de la disputar del Grup 2 de l'Històrics, jugat ahir al Narcís Sala, Gramenet B, Júpiter i Europa van empatar els tres partits. Com la Gramenet B va empatar tots dos a gols i Júpiter i Europa van quedar-se sense 'mullar' al tercer i últim partit, la Gramenet B és l'equip classificat, tot i haver perdut les dues tandes de penals que va xutar.

Fins uns minuts abans d'acabar el Júpiter - Europa (0-0), grisgranes i escapulats creien, convençuts, que en cas de seguir empatats seria la seva tanda de penals la que decidira el classificat... segons el reglament -del qual cap equip tenia còpia-. no. Un reglament no obstant legal, perquè així consta al torneig d'Històrics des que es va crear, però totalment desfassat i que ja no s'aplica als tornejos de 3x1 d'avui dia, on marca la diferència la tanda de penals. Així ho interpreta tothom al món del futbol per sentit comú, i per això ahir al vespre, en finalitzar el grup, hi va haver molta polèmica a la grada i incomprensió a la gespa.


Resultats:

Gramanet B 1 - Júpiter 1
Gramanet B 1 - Europa 1
Júpiter 0 - Europa 0

(Font: ceeuropa.cat)

Comentaris

Entrades populars