Jornada Grup 3

ELS FAVORITS VAN CAIENT

El Sant Andreu, amfitrió, eliminat pel Premià

HistòricsMogudeta edició de l'Històrics la que s'està vivint aquesta temporada. Factors sorpresa i polèmiques s'han juntat per fer el torneig, si més no, molt interessant. Al Grup 3, disputat ahir, tampoc es va classificar el favorit (com als dos grups anteriors). El Premià va deixar pel camí al Sant Andreu. Veurem quin desenllaç té eldarrer grup en la jornada de demà.

Torneig Històrics 2009 · Resum Grup 3
by europatv

Al 3x1 entre Sant Andreu, Sants i Premià, els amfitrions i els premiarencs van arribar al tercer partit havent guanyat tots dos pel mateix resultat al Sants (2-0). En aquesta ocasió, els penals sí van decidir el tercer semifinalista de l'Històrics, que tornarà a ser una sorpresa per tercer dia consecutiu. Sens dubte l'emoció, ja sigui sobre la gespa o en forma de polèmic reglament, està assegurada en aquesta XXIVa edició.

Sant Andreu 2 - U.E. Sants 0

Com acostuma a passar en duels entre equips separats per més de dos o tres divisions, l'equip "petit", el Sants, va sortir concentrat en tasques defensives per tal de contenir al Sant Andreu, qui mica a mica va trobar el to fins fer-se amb el partidet en obrir el marcador Dani Martí a la sortida d'un còrner. Quan dos minuts superaven el temps reglamentari, Fran Piera va fer el 2-0.

SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Masó, Amarilla, Rueda, Héctor Bueno, Fran Piera, Dani Martí, Keko, Lanzarote i Mayor.

SANTS: Carlos, Óscar, Pol, Agustín, Vergés, Morales, Xavi Pascual, Charly, Dani (Sardà, 29'), Forssinetti i Acosta..

ÀRBITRE: Gràcia Álvarez

TARGETES: Grogues a Vergés -dues i expulsió minut 44- (Sants)

GOLS: 1-0 (Dani Martí, 23'); 2-0 (Fran Piera, 47').

U.E. Sants 0 - Premià 2

Per idèntic marcador que el Sant Andreu, el Premià es va imposar al Sants, que va quedar definitivament eliminat del torneig amb aquest resultat.. Un gol de Marc Ariño passat el quart d'hora, aprofitant el refús del porter a un propi xut del jugador blanc-i-blau, obria el camí pels premiarencs. Sergio, amb un bonic gol des de fora l'àrea, va signar la segona i definitiva diana.

SANTS: Ferran Pol (Carlos, 36'), Óscar, Vergés, Pol, Álex, Carlitos, Manu, Sardà, Charly (Forssinetti, 31'), Edu (Marc, 31') i Cristian.

PREMIÀ: Marc, Joel, Planes, Abel, Adrià (Rubén Martínez, 28'), Xavi, Sergio, Willy, Marc Ariño, Gerard i Jonathan..

ÀRBITRE: Molina Fernández

TARGETES: Groga a Planes (Premià).

GOLS: 0-1 (Marc Ariño, 17'); 0-2 (Sergio, 32').

Sant Andreu 0 - Premià 0

Els dos equips més nivellats entre sí del grup van disputar un molt bon partidet de 45 minuts. El Premià va mostrar un gran nivell i al conjunt de Segona B li va costar molt superar la defensa plantejada pel rival. La loteria d'haver-se de rifar un accés a semifinals als penals va ser adversa al conjunt amfitrió, provocant la tercera sorpresa del torneig pel que fa als semifinalistes. El Premià ja coneix el seu rival, serà el Masnou, classificat del Grup 1.

SANT ANDREU: Pau, Moyano, Masó, Jonathan, Abraham, Dani Martí (Marc, 39'), Xavi Moro, Lanzarote, Miguélez, Tarradellas i Marcos.

PREMIÀ: Suriñach, Litus, Melo, Abel (Adrià, 21'), Rubén Salvador, Maik, Ramón, Kevin, Charly, Molina i Rubén Martínez.

ÀRBITRE: Calle Martínez

TARGETES: Grogues a Charly i Melo (Premià)