Tercer empat consecutiu

Al Sants se li escapen els tres punts en el temps de descompte

Dels cinc partits disputats fins ara, en cap d'ells la victòria s'havia vist tan a prop com en el cas de la visita al camp del Montcada. Tot i els imprevistos, que van començar ja abans d'iniciar-se l'enfrontament, el Sants va tenir els tres punts a la saca fins passat el minut 90.
Saltava al terreny de joc del Nou Municipal de Montcada un Sants vestit amb la indumentària del rival. L'equip local, blanc-i-verd com el santsenc, va deixar al Sants la seva segona equipació per disputar l'enfrontament. El Moncada de verd i el Sants de negre, van disputar una primera part sense gols, amb poca emoció, però amb un Sants certament superior en el joc al centre del camp. La millor ocasió, però, la va tenir el Montcada, ja que un error de Carlos sota pals, fent una assistència rassa a un dels jugadors del Montcada, va estar a punt de servir el primer gol del partit. Superat l'ensurt, pocs van ser els errors en defensa dels homes de Pep Margui.
No va ser, però, fins l'inici del segon acte, quan es va mostrar amb més claredat la superioritat santsenca. Acosta donava bona sortida a la pilota des del centre del camp, Rangel i Vergés no deixaven passar una i Romario realitzava el seu millor partit fins ara en el que portem de temporada. A més, el Sants no va haver d'esperar gaire per avançar-se al marcador. En el primer minut de la segona part, Vergès rematava de cap i d'esquenes a porteria una pilota centrada per Acosta. El central del Sants aconseguia el primer gol com a jugador del Sants, i tots els companys ho celebraven, ja que veien la victòria a prop, sabent-se superiors al rival.
Faltava per disputar-se, però, mig partit, i el Sants tenia un incovenient, un element en contra, i és que el Sants tenia avantatge al marcador, però el Montcada jugava amb superiortitat numèrica. 11 contra 10 després que Rubio Ponsati expulsés Forzinetti tot just començar la segona part. Amb el 0 a 1 el Sants continuava sent l'equip amb més joc, però poc a poc, amb el pas dels minuts, la possessió s'anava equilibrant i el Montcada s'apropava a l'àrea de Carlos.
Dos imprevistos més van marcar el final del partit. L'expulsió de Xavi Pascual, que va rebre la segona targeta groga, i la lesió del golejador de la jornada, Jordi Vergés. S'arribava al 90 i es mantenia el 0 a 1, però en el temps afegit el Montcada va acabar trobant la xarxa rival, ho aconseguia el lateral Pacheco.
Ja és el segon partit que li empaten al Sants en el descompte. Diumenge que ve, rebrà la visita del Mataró al camp de la Bàscula, en una nova oportunitat d'aconseguir la primera victòria a la Primera Catalana. (Isa)

(font: uesants.cat)