L'informació ha estat extreta de uerapitenca.net

Rapitenca 3 - Sants 0

25/10/2010, Jaume Guzman. Foto: Jaume Guzman

La Rapitenca va convèncer i sembla ser que començar a funcionar.

Després de la golejada aconseguida a Blanes (2-7), l'equip rapitenc va sumar tres punts més, guanyant al Sants per 3-0 amb gols de Sergi Grau i Carlos Gilabert per partida doble. L'equip barceloní continua sense sumar cap punt en els seus desplaçaments.
El partit va començar una mica estrany, ja que, l'equip de Pep Marquí tenia la possessió de la pilota i la Rapitenca va sortir un poc adormida al terreny de joc. Però, a partir dels deu minuts de partit, només hi va haver un sol equip damunt de la xespa de La Devesa. Al minut 17, un gran xut de Kuki amb l'exterior, agafant un efecte estratosfèric va obligar a Carulla a llançar-se i rebutjar l'esfèrica amb la punta dels dits. Era el primer avís seriós de l'equip de Santi Palanca. Quan sobrepassàvem el minut 23, una gran jugada col·lectiva entre Callarisa, Mario i -Mario, Callarisa- va fer una centrada al segon pal el central, Àlex Forés li va deixar a Sergi Grau en tota la tranquil·litat i en un xut suau i creuat, l'equip rapitenc s'avançava al marcador. El primer gol de Sergi Grau aquesta temporada. Onze minuts després, una gran jugada de Joab cap a Àlex, la va centrar i Callarisa va arribar forçat i l'envià fora. Tot seguit, van arribar les ocasions d'Àlex Forés que es va quedar sol davant Carulla però, al votar la pilota, l'aturà el porter i destacar la gran vaselina de Parra davant el porter visitant. Un partit que faltava intensitat, ritme i velocitat al joc.
A la segona part, l'equip barceloní es va obrir i als cinc minuts va tenir l'única ocasió clara del partit. Xavi li va passar a Marcos que va xutar i Raúl molt atent la va treure amb el genoll. Als vint minuts, Àlex, de nou va entrar en acció davant Carulla on la va rebutjar i el defensor la va treure des de la mateixa línia de gol. Seu va pensar si "regateixar, col·locar-li a l'esquerra o dreta, fer-li vaselina" però el cert i segur és que Carulla va tapar molt bé el forat. A la mitja hora de joc, gran internada d'Hugo Espinosa per banda esquerra, la centrà rasa, on va xutar Gilabert de primera instància, el refús li va tornar a ell i, a la segona, va marcar el segon gol rapitenc. L'equip rapitenc jugava bastant bé, triangulant, combinant i fen bon joc. Quan faltaven dos minuts per al temps reglamentari, Forés cap a Callarisa i, el davanter, li va deixar a Gilabert per passar-li la pilota per baix de les cames a Carulla, enviant-la al fons de la xarxa i fer el tercer. Un Gilabert que en 8 partits ha aconseguit 5 gols.
En fi, gran partit de la Rapitenca, destacar a Joab Fatsini pel partidàs que va realitzar, però també a la resta dels seus companys. Sembla que la Rapitenca torna a ser la que era. Els afeccionats seu van passar molt bé a la grada. Pel que fa al Sants, per moments estaven els onze protagonistes al seu propi terreny de joc, tancats, i no van poder davant d'una Rapitenca que vol estar a la zona alta de la taula.