L'Olot derrota el Sants amb solvència (3-0)

L'informació ha estat extreta de elpunt.cat

L'Olot, sense fer un partit brillant, acaba golejant el Sants a casa

Els visitants creen algun perill, però el 2-0 segella del tot el triomf

14/03/11 02:00 - Olot - JOAN PUIGMAL

La celebració del primer gol de l'Olot, ahir. Foto: DAVID BORRAT.
L'Olot segueix sumant en la seva cursa per pujar a tercera divisió. Sense signar una actuació especialment destacable, els garrotxins es van desfer amb justícia i certa facilitat del Sants, un equip que pateix en la part baixa de la classificació.
El matx va ser bastant dinàmic, amb els visitants intentant pressionar amunt, però sense gaire ordre, i amb l'Olot portant el pes del partit. Els barcelonins van tenir la primera bona opció, però Reig va estar encertat. Un minut més tard, en el 16', l'Olot posava distància al marcador gràcies a una rematada de Sergi Arimany després d'una falta picada per Freixes. Durant tot el primer temps, la diferència es va poder ampliar. En una de les millors accions, Hostenc va poder centrar des de la línia de fons, però quan havia de fer la passada de la mort, va ser incapaç de trobar rematador (25'). El gol de la tranquil·litat el faria Robert en l'afegit del primer temps, amb un xut creuat.
El Sants va sortir amb ganes de retallar distàncies en el segon període. Pascual i Tacón ho podrien haver aconseguit, però Reig va tornar a aparèixer. Aquí es van acabar les opcions dels visitants, que van rebre el tercer en el 73', quan Sergi Arimany, ben situat, va aprofitar una sèrie de refusos a dins de l'àrea.

Comentaris

Entrades populars