OBERTURA DEL CAMP DE FUTBOL DE L´ENERGIA

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El proper 20 d´agost el 1er. Equip de la UE de Sants disputarà el primer partit de festa Major de Sants contra el CF Ripollet a les 19 h. al Camp de Futbol de L´Energia (c/L´Energia, 25), antigues instal·lacions esportives de la SEAT. Seguirà el dia 28 el 2n partit de Festa Major a les 19 h. contra la UE Mollet.

El motiu d´aquesta novetat es l´obertura d´aquest nou camp al nostre Districte destinat a cobrir els serveis que oferia el Camp de Magòria, ara tancat.

El 1r Equip de la UE de Sants així com un nombre significatiu d´equips del nostre Futbol Base tindran la propera temporada com a camp d´entrenament i joc l´esmentat Camp de L´Energia. La resta d´equips de Futbol Base seguiran a les instal.lacions de La Bàscula.

La gestió d´aquesta equipaciò esportiva l´ha asumit l’AGRUPACIÒ ESPORTIVA DISTRICTE III constituida pels cinc equips usuaris de l´instal.laciò: UE de Sants, Mercat Nou-Magòria, Dinamic Batllò, CD Sants i Esports Bonaventura.

Aquesta instal.laciò ofereix garanties de qualitat pels esportistes (gespa artificial de nova generació, vestuaris nous, etc) i algunes carències funcionals que els usuaris/gestors estem trebalant per a resoldre. Preguem una mica de paciència als socis i seguidors dels nostres equips amb la confiança de que molt aviat aquesta instal.laciò s´adaptarà a les nostres necessitats.

Comentaris

Entrades populars