Un sòlid Sant Andreu és el segon semifinalista dels Històrics

L'informació ha estat extreta de futbolcatalunya.com

Un sòlid Sant Andreu és el segon semifinalista dels Històrics

El Sant Andreu jugarà les semifinals dels Històrics gràcies al gol aconseguit per Quim Araujo contra el Terrassa (1-0) i l'empat contra el Sants (0-0). L'equip de Piti Belmonte no ha deixat lloc a la sorpresa i ha demostrat el seu potencial.
Una sola victòria ha estat suficient pel Sant Andreu per ser semifinalista, i aquesta s'ha donat al primer partir de la jornada. Contra el Terrassa, l'equip quadribarrat ha fet bo el gran gol d' Araujo.
Una gran passada entre línies va arribar als peus de l'ex de la Muntanyesa, que es va saber remoure bé per anotar el primer gol dels Històrics amb un fort xut. Era el minut 12 quan el Sant Andreu va estrenar el marcador.

El Terrassa va a començar a donar senyals de vida a pilota parada, i poc després Carlos Martínez va tenir la seva ocasió més clara dels egarencs, pero la pilota es va perdre a la dreta de Morales després de dos "dribblings". Amb el final del partit el Sant Andreu donava així un cop sobre la taula i demostrava que és equip de Segona B.

El segon matx va enfrontar al Sants i al Terrassa, i sorprenentment, l'equip de Primera Catalana (Sants) va merèixer més la victòria que el de Tercera (Terrassa). Els de Julià García van tenir ocasions claríssimes a les acaballes del partit: un travesser en una falta, i sobretot quan Edu va robar la cartera al central Erencia en zona defensiva, però no va saber definir davant d'Ortega (m.43). El 0-0 deixava eliminat al Terrassa i obligava al Sants a guanyar al Sant Andreu.

Conscients que l'empat els classificava per les ‘semis', el Sant Andreu va dormir el tercer partit, i es va dedicar més a defensar que a buscar la porteria d'un gran Carulla. Però aquest caràcter conservador quasi li passa factura als de Piti, ja que el Sants va tenir una gran ocasió al minut 36 per aconseguir la classificació, però el xut de Didac Lacalle va anar massa fluix a les cames de Nuñez.

Amb l'empat, el Sant Andreu ja espera rival a semifinals. Demà nova jornada dels Històrics amb el debut de l'amfitrió, el Júpiter, la Muntanyesa i el Badalona.

FITXES:

Sant Andreu 1 - Terrassa 0

Sant Andreu: Morales, Moyano, Alberto Rodríguez, Eloi Fontanella, Marc Martinez, Luis Blanco, Borja López, Quim Araujo, Arnau Tobella, Victor Alonso i Francisco Grima.

Terrassa: Ortega, Corpas, Osuna, Urbano, Montero, Romero, Sissoko, Trives, Josep Arau, Conte i Suárez. També van jugar David López i Carlos Martínez.

Gol: 1-0, Quim Araujo, m.12.

Àrbitre: Carmona Martínez. Groga a Fontanella.

Terrassa 0 - Sants 0

Terrassa: Ortega, Erencia, Quereda, Martínez, Xavi Molist, Sergio Urbano, Carlos Gueil, David López, Trives, Manel Moreno, Ramon Suárez.

Sants: Carulla, Cristian Fabregat, Quim Ruiz, Alberto esteban, Fran Avilés, Xavier Pascual, Peque, David Fernández, Carlos Cano, Edu, Raül Hernández.

Àrbitre: José Barrera

Sant Andreu 0 - Sants 0

Sant Andreu : Nuñez, Moyano, Jilmar Torres, Eusebio, Enric Tarmes, David Llobet, Hector Garcia, Didac Navarro, Fernando Gonzalez, Ruben Canelada. També ha jugat Borja López.

Sants: Carulla, Cristian Fabregat, Quim Ruiz, Alberto Esteban, Xavi Pascual, Carlos Cano, Raul Hernández, Alejandro Llauradó, Eduard Soler, Marc Yuste, Alex Burch. També han jugat David Fernández, Didac Lacalle i Carlos Rangel.

Àrbitre: Àbalos Barrera. Groga a Canelada

Fotos: Alejandro García. Torneig d'Històrics

Comentaris

Entrades populars