Tres de tres

L'informació ha estat extreta de fcasco.com

Ple de victòries de l'Ascó amb Miguel Rubio a la banqueta. Aquesta última molt treballada i soferta davant un rival que no ha posat les coses fàcils en cap moment i ha demostrat el perquè de la seva segona posició. Un gol de Manolo unit a fins a tres grans aturades de Felip sota pals han acabat donant els tres punts a un Ascó que en tres jornades ha fet un important salt en la classificació.

La primera meitat ha començat amb l'Ascó més posat en el partit que el seu rival, i ben aviat Jorge faria un primer intent quan en el minut 4' recuperava una pilota en zona de mitjos i provava un xut llunyà que sortia fora. Quan tan sols passaven onze minuts des de l'inici del partit, Manolo controlava a la perfecció una passada llarga de Adri, superava als defenses i intentava batre al porter local per sobre, però el seu xut acabaria sortint massa creuat quan tot el camp veia el primer gol asconenc. Passada aquesta jugada, el joc s'ha anat anivellant poc a poc, i el Sants ha anat guanyant metres sobre el terreny de joc de forma paulatina. Tot i això no ha estat fins l'últim minut del primer temps quan Peque després d'un bon retall sobre els defensors asconencs provava un xut creuat des de fora de l'àrea que es perdia molt aprop de la porteria de Felip.

Ja en el segon temps, l'Ascó ha sortit molt concentrat a la cerca del primer gol del partit. En el 52' el porter Carulla es veia obligat a refusar amb els punys una gran centrada de Sergi Grau que a punt estava de rematar Jose Ramon, i ja en el 54', Jorge corria la banda fins a la línia de fons per enviar una centrada a l'àrea que Manolo rematava al fons de la xarxa per fer l'únic gol del partit que ha acabat donant la victòria al conjunt de Miguel Rubio. Amb el marcador a favor, l'Ascó ha pogut ampliar la seva renda en diverses ocasions de Albert, Jorge i Manolo, aquest últim en dues ocasions claríssimes en els minuts 69' i 73'. El fet de no sentenciar el partit, ha provocat que el conjunt local busqués amb insistència l'empat, i en el minut 74' Felip treia amb la cara un u contra u amb el local Tese que a punt estava de costar-li l'empat a l'Ascó. Tot i això, l'opció més clara de gol per al conjunt local arribaria en el minut 81' en una falta lateral que remataven els atacants locals i que Felip refusava amb una mà espectacular i posteriorment amb dues grans aturades més en la mateixa jugada evitant novament el gol de l'empat. Finalment tot i el patiment dels últims minuts que han estat una bogeria i on qualsevol dels dos equips podria haver anotat algún gol més, el marcador es mantenia amb el 0-1 des del minut 54' i significava la tercera victòria consecutiva de l'Ascó en lliga.

Després d'aquesta injecció de moral davant un rival d'entitat, l'Ascó s'efrontarà la propera setmana davant un nou rival de la part alta de la classificació, el Torreforta, per intentar seguir escalant posicions a la taula classificatòria.

DECLARACIONS
Miguel Rubio
Hemos un partido muy completo contra un equipo muy bueno y con muy buenos jugadores. queríamos demostrarnos a nosotros mismos que delante de equipos de nivel tambien somos capaces de hacer un buen partido y por eso estoy doblemente satisfecho por la victoria y por que hemos dado una buena imagen contra un buen equipo.

Al final en alguna acción nos han generado algún problema seguramente debido a que ya no apretábamos tan arriba y ellos han acumulado gente en ataque. Hemos tenido nuestras contras como para anotar el segundo, no lo hemos conseguido y por eso nos ha tocado sufrir un poco. La verdad es que las paradas de Felip al final nos ha servido para sumar los tres puntos y creo que al final no haber conseguido la victoria hubiera sido un poco duro puesto que el equipo ha estado muy bien.

Hay que respetar muchísimo al Torreforta que se tratará seguramente de un buen equipo y que esta arriba en la clasificación y nos va a tocar hacer otro buen partido para poder sumar de nuevo los tres puntos. Tendremos que trabajar duro a lo largo de la semana para conseguirlo.