El Martinenc perd el derbi per culpa d'un penal molt dubtós

L'informació ha estat extreta de fcmartinenc.cat

SANTS 1-0 MARTINENC
Un penal que només ha vist l’àrbitre ha servit perquè el Sants s’emporti els tres punts en un derbi avorrit i amb molt poques ocasions (1-0), i on el Martinenc ha encadenat la segona derrota consecutiva.

Cap xut entre els tres pals del Sants i tot i així han aconseguit fer-se amb la victòria, l'equip verdiblanc només va tenir una ocasió en tot el partit que es va produir després d'un xut de Peque que es va anar al lateral de la xarxa.

Excepte aquesta oportunitat, els locals en van tenir prou amb un córner, perquè l'àrbitre després del servei va xiular un penal que només ell havia vist ja que ni el linier ni els propis jugadors del Sants s'havien adonat de la pena màxima.

Maikel aprofitaria el regal per anotar el definitiu 1-0. Però tota la culpa no se li pot atribuir el col·legiat ja que el Martinenc no ha estat fi durant els 90 minuts, és veritat que ha tingut ocasions per endur-se els tres punts però avui l'equip ha abusat en excés de les pilotes llargues i el joc directe i aquí s'ha mostrat més còmode el conjunt de Julià García.

Si en els primers minuts de partit el Sants se l'ha vist més segur en els instants finals de la primera part era el Martinenc el que ha estat millor i el que ha pogut marcar algun gol.

L'ocasió més clara ha vingut després d'una passada en profunditat cap a Pedro que es presentava sol davant Carulla, però el seu xut col·locat xocava ambl pal i el rebuig el treia un defensa local a córner. D'aquest mateix córner Fusté tindria una altra bona ocasió després d'una rematada de cap però Carulla s’estiraria molt bé per rebutjar el perill.

Amb el Martinenc buscant el gol s'acabava la primera part. La segona meitat ja donava símptomes des del principi que seria igual de renyida que la primera i la veritat que el joc seguia sent poc vistós.
Al minut 60 arribava el protagonisme per l'àrbitre amb la jugada de la pena màxima esmentada abans. Amb el 1-0 el joc s'ha tornat encara més lleig ja que entraven en escena les entrades fortes i les faltes reiterades, l'àrbitre que tampoc ha sabut fer-se amb la situació ajudava a crear més crispació entre els dos equips.

El Martinenc buscava l'empat però molt precipitadament i sense massa idees, encara que ha gaudit d'alguna oportunitat per posar la igualada, la més clara després d'un llançament de falta tret per Xavi Morón i que ha arribat a pentinar Sergio però novament Carulla evitava el gol.

També ho intentaria Pedro en una falta llunyana que s'ha anat desviada. En els minuts finals el Sants ha sabut defensar-se molt bé i el Martinenc ho ha intentat però sense aportar molt perill a la porteria de Carulla i d'aquesta forma el Sants s'ha endut els tres punts i deixa al Martinenc amb la seva segona derrota consecutiva.

U.E. Sants: Carulla, Albert Esteban, Javi López, Vergès, Xavi Pascual, Peque (Alliaume), Edu Soler, Juste, Maikel (Dídac), Fabregat i Hérnandez (Mario).

F.C. Martinenc: Jordi, Fusté, Alburquerque, Diego, Campos, Casassa, Ivan (Tacón), Sergi (Xavi Morón), Joel, Esteban, Pedro.

Gols: 1-0 Maikel (p) (60)

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique

Crònica: Javi Caballero