U.E. Sants 1 – 2 C.F.Reddis

L'informació ha estat extreta de el3.cat

De nou hem de parlar d’una derrota injusta per part de l’equip de Julià Garcia. Potser no tant durant la primera meitat, on hi va haver molta igualtat i molta lluita en zona de mitjos, moltes dispustes en joc aeri i més aviat poques rematades entre els tres pals, ni arribades de gaire perill.
L’inici de la represa va ser de nou un malson, ja que al minut 50 el conjunt tarragoní s’avançà amb una bona acció des del lateral de Riki, va habilitar a Blas qui davant la sortida de Carulla el va superar i va marcar a porteria buida.
L’ambient al camp d'Energia si ja era fred, amb el gol es tornarà gèlid. Però una centrada des de la banda després d’una jugada de molta fe per part de Raúl Hernández, buscant en la rematada a Michael, suposarà penal després de que l’àrbitre veiés com la pilota caurà just a sobre del braç d’un dels centrals visitants. El penal el tornarà a llençar Xavi Pascual que volia desprendre's de l’error en el partit de la setmana passada, però Figo ho evitarà, endivinant la trajectoria i blocant el xut del jugador blanc-i-verd.
Semblava que arran d’aquest error el Sants baixaria el braços i ho tindria molt pelut per capgirar el partit, però serà tot al revés. La imatge del Sants a la segona meitat va ser molt més positiva, molt més atacant, més valenta, i poc després de l’errada, Xavi Pascual de nou ho esmenarà amb un xut de falta implecable des d’una posició on ja ha marcat un parell de gols aquesta temporada.
L’equip aconseguia l’empat i en cinc minuts ben bojos, l’equip visitant es desdibuixarà i l’equip de Sants tindrà una ocasió ben clara per possar-se al davant en una arribada de Dídac que no podrà ressoldre.
A partir d’aquí, les coses s’anivellaran degut a vàries interrupcions, però el domini del Sants tonarà a ser de nou ben clar durant el tram final de partit on Toni Oruj patia perquè veia que tard o d’hora acabaria arribant un gol per part local, però les grans intervencions del seu porter Figo en les ocasions de Michael, Javi López i Mario (la nova incorporació), farà que no fos així.
Finalment, quan el partit ja estava en temps de descompte, i el Sants penjant pilotes a l’àrea jugant amb més cor que cap, Escudero amb desfortuni deixarà morta una passada amb el cap cap a Carulla, on Vieri molt atent aprofitarà de manera letal per sentenciar el partit i aconseguint que el seu equip s’emportès el tres punts del Camp de l’Energia de manera poc justa.
Toca passar pàgina i mirar de sumar els tres punts sí o sí al camp del Valls per a que l’equip pugui tornar a enganxar-se a la lluita de la part capdavantera de la taula classificatòria i evitar complicacions majors.

Una crònica de Marc Garcia

Comentaris

Entrades populars