U.E. Sants - F.C. Martinenc

El partit
U.E. Sants 1
F.C. Martinenc 0
Camp de L'Energia (26/02/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 21)
De nou el Sants torna a guanyar un partit, després d'un munt de jornades sense fer-ho i encara mes de no fer-ho a casa. De futbol no hi hagut gaire. La primera part el domini de la pilota ha esta quasi exclusivament del Sants, pero sense xutar amb perill a porta. El Martinenc, no tenia la pilota i tampoc xutava. Les uniques jugades destacables del primer temps, son dos del Sants on un xut de Peque acaba tocant el lateral de la xarxa i una jugada que acaba en gol pero la jugada ja estava anul.lada per fora de joc. Per la seva part el Martinenc només ha tingut dos de seguides. La primera amb una pilota al pal de Pedro amb una porteria buida que la defensa refusa a corner i el servei d'aquest corner al segon pal on Fusté amb un remat de cap que fa lluir a Carulla.
La segona part el Martinenc ha sortit amb mes empeta i mes posesio, pero al igual que a la primera no es xutava amb claredad a cap porteria. A la sortida d'un corner l'arbit a xiulat unes mans dins de l'area del Martinenc que Michael ha tranformat amb l'unic gol del partit. A partir d'aqui el Sants jugant amb por de no repetir les ultimes derrotes i el Martinenc atacant sense punteria. Mal partit per totes dues bandes, pero tres bons punts que fan que el Sants pugui fins a la decena posició.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Vergés, Javi López, Alberto, Edu Soler, Xavi Pascual, Peque (Alliaume 76'), Michael (Didac 81'), Raul Hernandez (Mario 69'), Alex Burch (Gala 89').

F.C. Martinenc: Jordi, Fusté, Alburquerque, Diego, Campos, Casassa, Ivan (Tacón 65'), Marcos (Xavi Morón 58'), Joel, Esteban, Pedro.
Col.legiats
José María Rodríguez Enrique. Xavier Codina Casanovas, Jonathan Garrote Camuñez

T.G.: Alberto (75'), Peque (76'), Vergés (85'). Alburquerque (7'), Olavide (52'), Diego (61'), Francisco Vicente García Llamas (85')
T.V.:..
Incidencies
U.E. Sants
0-0
F.C. Martinenc
7
0-0
Alburquerque
U.E. Sants
0-0
F.C. Martinenc
52
0-0
Olavide
58
0-0
Entra Xavi Morón per Marcos.
61
0-0
Diego
63
Michael (penalty)
1-0
65
1-0
Entra Tacón per Iván.
69
Entra Mario per Raul Hernandez.
1-0
75
Alberto
1-0
76
Peque
1-0
Entra Alliaume per Peque.
1-0
81
Entra Didac per Michael.
1-0
85
Vergés
1-0
89
Entra Gala per Alex Burch.
1-0
Francisco Vicente García Llamas
U.E. Sants
1-0
F.C. Martinenc



Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars