U.E. Valls 3 - U.E. de Sants 2 -Jorn. 19 Temp. 2011/2012

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

La U.E. Sants torna a ensopegar amb la mateixa pedra 7 dies més tard a la capital de l’Alt Camp, i deixa escapar un empat en temps de descompte.

Novament, des del principi les coses pintaran maldades. Al quart d’hora, un xut a dins de l’àrea gran després d’un refús per part del Valls, tocarà en Javi López qui desviant la trajectòria de la pilota farà inútil la estirada de Carles (qui suplia l’absència de Carulla per dolència, i que feia així el seu debut amb el primer equip). L’equip local, amb l’ajut del seu incondicional públic, buscaran treure de polleguera al jugadors del Sants i també pressionar al col·legiat del partit. Tant és així, que una passada en llarg a les esquenes dels defensors visitants, farà que Gerard fes el 2-0 en una posició més que dubtosa després del dubte de l’assistent.

Tot i que el Sants dominava en certs períodes de la primera meitat no serà fins en el tram final d’aquesta on s’aproparà de valent a la porteria rival. El millor bagatge, 2 penals xiulats de manera molt similar per dos xuts que aniran a petar al braç dels defensors locals. El primer, serà errat per Alex Burch qui es trobarà amb un porter que endevinaria la seva intenció (donant-se el fet de ser el tercer penal consecutiu fallat en 3 jornades). Però no obstant, el segon serà llençat aquest cop per Michael, que no perdonarà i enganyarà al porter local per reduir distàncies al minut 38.

La represa molt similar al que anem veient de l’equip darrerament. Sortida en tromba dels de Sants, domini del joc i de les arribades més perilloses. Tant és així, que Raúl Hernández després d’haver avisat prèviament amb un xut creuat, faria el gol de l’empat després d’una centrada des de la dreta al minut 56 de partit.

De nou quedava molt de partit i semblava que es podria tenir clarament la oportunitat d’endur-se els tres punts. Però de manera sobtada, cap el minut 70 l’equip santsenc es desdibuixarà del partit, on accions d’imprecisions i de nerviosisme farà al conjunt local ficar-se en el mateix, fins el punt que restant 10 minuts, Loro, forçarà l’expulsió del porter Carles havent-lo superat en un mà a mà on ja enfilava porteria buida. Per sort, una falta realitzada dins de la mitja lluna de l’àrea gran que acabarà sense conseqüències. El Sants es quedava amb un home menys i amb la irrupció al partit d’un joveníssim Albert (porter del Juvenil B). Un Sants doncs intentant aguantar l’embranzida local i intentant aprofitar alguna sortida en un partit que cada cop era més trencat. S’aconseguirà l’expulsió local per doble amonestació de Sergi, per tant, igualtat de forces i tot semblava sentenciat. Però dues passades interiors per banda esquerra sorprendran a la defensa que deixarà al davanter sol escorat una mica a dins de l’àrea gran, i on com ja va passar en una jornada anterior, un xut previ defectuós serà aprofitat al segon pal per un company seu lliure de marca per aconseguir el gol de la victòria pel conjunt local fent inútil la anterior estirada del jove Albert.