El CFI aconsegueix un empat preuat davant del Sants

L'informació ha estat extreta de anoiadiari.cat

Els homes d’Isidre Tarrés s’han desplaçat aquest diumenge al migdia fins a Barcelona per disputar el partit de la 24a jornada. Després d’una derrota a les Comes, els blaus tenien set de victòria però l’actitud durant la primera part del partit no ho demostrava. Durant la segona, els igualadins han sortit més connectats i han aconseguit un empat amb gust de victòria.

El Sants ha començat fort el partit i ha causat algun ensurt als igualadins que al minut 30 de la primera part ja havien rebut dos gols al pal. Tot i així, el marcador s’ha mantingut a 0 fins al minut 41 quan Miquel, un dels jugadors que més perill ha causat durant tot el partit, ha fet el primer gol pel Sants.

Els igualadins han marxat al vestidor amb un gol en contra però han sortit al terreny de joc amb una actitud totalment diferent. Les ganes de remuntar el partit es feien notar però algun error en defensa donava ales al Sants que continuava arribant a la porteria blava. L’Igualada tampoc no deixava de crear oportunitats i al final ha arribat el gol. Ha estat de la mà de Fran Arévalo, al minut 31 de la segona part, quan el CFI ha aconseguit l’empat definitiu.

Un dels jugadors de l’Igualada, Arnau, ha patit un cop al llavi que l’ha obligat a abandonar el partit i li han fet alguns punts. El jugador ha estat substituït per Òscar Escribano que ha fet l’assistència de gol a Fran Arébalo.

Comentaris

Entrades populars