U.E. de Sants 1 – C.F. Igualada 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Empat de l’equip de Julià Garcia que sap a poc, després d’haver estat clar dominador del partit durant la primera meitat.
 
Bona versió la del Sants durant els primers 45 minuts de partit, on la sensació era de control i molta comoditat a sobre del terreny de joc, davant d’un equip que deixaria fer i que no serà tant agressiu com d’altres equips que havien passat per l’Energia amb anterioritat. A més, l’equip disposaria de les millors ocasions de gol: Michael per partida doble estavellaria la pilota al pal (la primera, en un mà a mà amb el porter i la segona després d’una bona jugada personal on la pilota seria refusada pel travesser). Edu Soler també disposarà d’una clara opció de gol rematant pràcticament a porteria buida.
No va ser fins al minut 41 de partit, on des del servei de cantonada per Xavi Pascual, Michael amb un impecable cop de cap aconseguiria batre a un sempre encertat Jaume Albert que no va poder reaccionar.
Així s’arribaria al descans.
 
La segona meitat, veurem una Igualada que progressivament aniria ficant-se en el partit. El Sants continuaria còmode, però amb menys ritme i menys arribades que en la primera meitat. Per contra, veia com l’equip rival mica en mica anava creant perill mitjançant transicions ràpides i les incisions del seu davanter Palet.
Finalment, i després d’una jugada on es reclamaria falta sobre Àlex Burch, una centrada a cama canviada des de la dreta, sorprendrà a la defensa, on Jordi Vergés intentaria interceptar la pilota però insuficientment deixant-la morta a dins de l’àrea on molt atent, Fran, aconseguiria batre a Carulla per establir l’empat.
La reacció per part local, serà òbvia, però sense profit. La acció més destacada una falta de Xavi Pascual que tocaria al travesser després de que Jaume Albert la toqués i fos a córner.
 
Per tant, un punt que sap a poc després d’una molt bona imatge oferta durant la primera meitat. Tot i així, l’equip s’ha de refer i continuar treballant en aquesta línea per intentar superar al Torreforta a domicili en la propera jornada.

Marc García

Comentaris

Entrades populars