U.E. de Sants 3 – C.D.C. Torreforta 1 -Jorn. 3 Temp. 2012/2013

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Primera victòria de la temporada del conjunt de Julià Garcia en la 3ª Jornada de Lliga tot just en el retorn de les retransmissions en directe dels partits de diumenge per Sants3Ràdio.

Primera meitat que durant els 30 primer minuts no hi haurà cap dominador clar del partit, amb poques arribades clares de gol, i repartides per ambdós equips.

La balança es desnivellarà per un error comés per Cristian Escudero al refusar defectuosament una pilota a dins de l’àrea gran que es convertirà en una excel·lent assistència per a que Loren, afusellés sense opositor al jove porter Marc Chueca (qui va realitzar una bona actuació amb intervencions de mèrit).

El pitjor es veia a venir a l’Energia, i quan semblava que això podria afectar a l’equip va ser tot el contrari, això va ser un estímul per l’equip i en un quart d’hora capgirarà el resultat donant-t’ho pràcticament tot.

Primer al minut 35, quan Gerard Coronado (Gery), després d’una bona jugada col·lectiva, s’endinsarà a dins de l’àrea gran i superà la sortida de Pedro amb un toc subtil al pal llarg.
I tot just abans del descans, una jugada personal de Marc Franco (Peque) suposà una jugada totalment transcendent en el partit, ja que suposà penal i la segona targeta groga pel dorsal número 23 Cornejo. El conjunt visitant, veurà com es quedava amb un home menys, i com el mateix Peque transformava la pena màxima tot just a tocar del xiulet que indicava el descans.

Un cop psicològic dur, que va fer que l’equip tarragoní ho intentés malgrat tot a la represa, amb una aposta valenta del seu entrenador, però amb el pas dels minuts es veurà com l’embranzida seria cada vegada menor. I més, quan al minut 63 de partit, una gran passada a l’espai seria materialitzada amb qualitat per part de David Bejarano (Beja) aconseguint el definitiu 3-1.

El Sants conclourà el partit amb una bona actitud i amb una segona meitat realitzada de manera molt seriosa i aguantant el resultat positiu de manera convincent.

Per tant, l’equip aconsegueix sumar els primers 3 punts de la temporada materialitzant així una ratxa ascendent en aquest inici de Lliga.

Proper partit, dissabte a les 17h. a Reus davant del filial d’aquest localitat (el C.F. Reddis).