Minut 50: U.E. Sants 1-2 Peque
Minut 84: U.E. Tàrrega 1-3 Marc Baiget
Minut 88: U.E. Sants 2-3 Peque
Comentari
Primer partit de la temporada, primer a casa i primera derrota, en bona part deguda a una molt dolenta actuació de la defensa i per tres pals en atac.
La primera part no ha tingut un clar dominador, els atacs de tots dos equips acabaven a tres quarts de camp de l'altre equip. La diferencia ha estat que mentre el Sants fallava una claríssima oportunitat davant de porteria en les botes de Peque, el Tàrrega aprofitava molt be dos indecisions de la defensa blanc-i-verda en rebutjar la pilota i 0 a 2 a la mitja part.
En canvi a la segona part tot canvia radicalment, potser pel ràpid i gran gol de Peque o potser per tots els canvis realitzats. El canvi de ritme en el lloc i amb el 1 a 2, el Sants a estavellat tres pilotes al pal, en un cop de cap i dos faltes llançades per Stiven. Quan mes a prop estàvem del empat en un rebuig aïllat, la pilota arriba a camp del Sants, dos defenses per un davanter, Rangel crida que es seva i en lloc de rebutjar-la xoca contra Fabregat, caient tots dos al terra i deixant sol al davanter del Tàrrega davant de Chueca. Això passava a falta de sis minuts, però tot i així encara Peque ha pogut fer el 2 a 3 definitiu.

Cronologia
Onze inicial: U.E. SantsChueca, Escu, Rangel, Vergés, Martín, Fran, Fabregat, Edu Soler, Beja, Gery, Peque.
Onze inicial: U.E. Tàrrega Joel, Pacheco, Pere, Palau, Domi, Juande, Nuno, Vendrell, Juan, Rafa, J.Esteve.