El Sants continua el sotrac davant de l’Andorra (0-2)

L'informació ha estat extreta de Betevé

Després d'un inici molt interessant de temporada, el Sants passa per un sotrac de resultats i ha caigut a casa davant l'Andorra (0-2). Els de Julià Garcia han plantat cara durant la primera part, però a la represa han topat amb un penal en contra que els ha deixat tocats. Els andorrans s'han fet amb el domini del partit i han marxat amb els 3 punts.

Les forces entre el Sants i l’Andorra han estat equilibrades durant 48 minuts. Llavors ha arribat el penal a favor dels visitants que a més ha suposat l’expulsió de Javi Martín. Cristian Martínez ha transformat el llançament des dels 11 metres i ha aplanat el camí a la victòria. Tot i això, l’Andorra també s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Moisés per doble groga. Al minut 67, Cristian Martínez ha fet el segon i ha sentenciat el duel a l’Energia.