Sancions del Sants - Sanfeliuenc

U.E. SANTS:

Traslladar al club UE Sants el contingut de l'informe aclaratori rebut de l'àrbitre del'encontre, a requeriment d'aquest Comitè:
A la atención del Comitè Jurisdiccional de Competició i Disciplina Esportiva de la FCF y los estamentos que así correspondan.

Respecto a la aclaración que se requiere sobre el apartado 1.C "Altres incidències" del acta del partido correspondiente al grupo 2 disputado el día 11 de NOVIEMBRE del 2012 entre el SANTS UE y SANFELIUENC FC, realizo la siguiente aclaración al respecto:

- Que el dorsal Nº11 sr MARC FRANCO MARTINEZ, el mismo una vez expulsado por doble amonestación, salió del terreno de juego y este no se dirigió directamente al interior de su vestuario, quedando en la zona de vestuarios comprendida entre estos y el terreno de juego, teniendo que ser el señor FRANCO avisado en reiteradas ocasiones para que finalmente, tras estar el juego detenido durante 1'30 minutos ya que este se negaba a acatar la decisión de entrar a su vestuario, accediera al mismo.

Pedir disculpas por el error en la redacción del apartado 1.C "Altres incidències" del acta anteriormente descrita, no siendo este apartado escrito con corrección y no dejando clara la acción realizada por el sr. FRANCO. Espero, ahora si, haber aclarado la acción del mismo.

Sin mas, aprovechar la ocasión para trasladar un cordial saludo.

FRANCO MARTINEZ, MARC Art.: 336 - Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
FRANCO MARTINEZ, MARC Art.: 338j - Un partit de suspensió per no dirigir-se als vestidors un cop expulsat, sense possibilitat de presenciar el partit des de la graderia. (1 partit)
RICOTE CARPIO, MARIO Art.: 337 - Un partit de suspensió per la seva expulsió del terreny de joc amb targeta vermella directa. (1 partit)
BEJARANO VALENCIA, DAVID Art.: 338c - Dos partits de suspensió per adreçar-se als àrbitres o autoritats esportives en termes o en actituds injurioses o de menyspreu. (2 partits)

F.C. SANTFELIUENC :

CAMPOS VARELA, JOSE RAMON Art.: 334 - Un partit de suspensió per acumulació d´amonestacions. (1 partit)
PACHECO ROMERO, ERIC Art.: 336 - Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
LOPEZ FIGUEROA, JONATAN Art.: 338g - Un partit de suspensió per provocar l'animositat del públic sense aconsegui el pretès. (1 partit)
LOPEZ FIGUEROA, JONATAN Art.: 338g- Dos partits de suspensió per provocar l'animositat del públic sense aconsegui el pretès però provocant un incident. (2 partits)

Comentaris

Entrades populars