U.E. de Sants 0 – F.C.Andorra 2 -Jorn. 12 Temp. 2012/2013

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Derrota dolorosa per l’equip de Julià Garcia la d’aquest diumenge al camp de l’Energia, davant d’un equip que sense dominar en el partit, va decidir gràcies al seu major encert durant el mateix.
Partit força gris, com el dia el realitzat pel conjunt barceloní, que en cap moment va sentir-se còmode a sobre de la gespa. L’Andorra com ja vam comentar a la prèvia, és un equip de molt d’ofici, amb gent veterana, que efectua un joc amb un ritme molt baix, cosa que pot afectar i contagiar al rival si no té les coses ben clares. I així va ser. Una primera meitat on cap va dominar per sobre de l’altre. Potser els locals van ocasionar més perill en les seves arribades sobretot amb dues oportunitats per Cristian Fabregat (la primera trigant massa en efectuar la seva rematada, i la segona refusada pel porter Ferran Pol).
La sortida de la represa, novament sorprendrà als locals, i amb una errada de l’eix de la defensa, suposarà segons l’àrbitre penal i expulsió del lateral esquerre Martin a l’hora de fer la cobertura i evitar que el davanter pogués definir davant la sortida de Marc Chueca. Cristian Martínez no fallarà des de la pena màxima per situar el 0-1.
A partir d’aquí, el Sants disposarà de dues accions remarcables per empatar el partit amb inferioritat numèrica: una rematada de cap ben executada per Dani Texeira, que de nou Ferran Pol (sens dubte un dels més destacats i encertats del seu equip) tornarà a intervenir esplèndidament. I un més que possible penal, després d’un internada per banda dreta de Fran en jugada individual, on l’àrbitre dubtarà, miraria l’assistent, però quedaria en no-res.
Tot seguit, l’única jugada d’atac ben trenada pels visitants, després d’una altre badada defensiva, suposaria el 0-2 novament a càrrec de Cristian Martínez (juntament amb el seu porter els dos homes més rellevants del partit).
A partir d’aquest moment, els visitants deixaran tota la iniciativa als locals que amb bones maneres intentarien escurçar les distàncies però sense la sort ni encert que en anteriors ocasions.
La propera jornada serà un apassionant duel entre equips històrics de la ciutat comtal en la visita dels de Sants a Guinardó per jugar en front del F.C.Martinenc.


Marc García

Comentaris

Entrades populars