Dol al futbol català per la mort del president de la UE Sants

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Aquest 14 de febrer és un dia trist per al futbol català. El president de la UE Sants, Vicenç Bellido, ha mort a l’edat de 64 anys a Barcelona. És l’adéu d’un home de futbol que ha estat al capdavant d’un del històrics d’aquest esport
Vicenç Bellido, nascut a Barcelona l’any 1949, ens ha deixat aquest dijous després de lluitar durant aquests darrers anys contra una greu malaltia. El president del club blanc-i-verd ocupa el seu càrrec des del juliol del 2005, quan va prendre el relleu d’Enric Torra. Fins aquell moment havia estat membre de la junta i responsable del futbol base.
Precisament la seva tasca de foment de l’esport formatiu va suposar que l’any 2009 rebés un dels premis Compta Fins a Tres, promoguts per l’Ajuntament de Barcelona. Bellido ha viscut uns anys complicats al club, sobretot per la marxa de les instal·lacions de Magòria a causa de la reordenació urbanística de la zona. Els equips de la UE Sants juguen ara al camp del carrer Energia a l’espera que en els propers anys quedi enllestida la construcció dels terrenys de joc que ja es coneixen popularment amb el nom de ‘Nou Magòria’.
Malgrat la lluita contra la seva malaltia, Vicenç Bellido va presidir durant el 2012 els acts del 90è aniversari de la Unió Esportiva de Sants. La seva dedicació a aquest històric de l’esport català ha estat innegable i és per això que des del moment en què a les xarxes socials es va difondre la notícia ja han arribat nombroses mostres de condol.
Des de la Redacció de FutbolCatalunya.com ens unim al dol de la família de Vicenç Bellido i de tots els components de la UE Sants en aquests moments tan difícils. Segons ha comunicat el club al seu web, la cerimònia de comiat es farà aquest divendres, 15 de febrer, a les 15.00 hores, al Tanatori de Les Corts. Descansi En Pau.

Comentaris

Entrades populars