El Sants s'emporta el derbi contra el Turó

L'informació ha estat extreta de golcat.com

La Unió Esportiva Sants ha assaltat aquest matí el Municipal i s'ha endut el derbi contra el Turó per 0-3. Un partit que els homes de Tito Lossio han dominat des del primer minut i que han fet de l'eficàcia la seva màxima virtut. Tan sols es portaven tres minuts de partit quan Urrutia ha avaçat els visitants amb una gran jugada individual. Els locals han intentar empatar amb tímides arribades a la porteria defensada per Carlos.

Ja a la segona meitat, Muñoz ha deixat sentenciat el partit amb un doblet en cinc minuts (53', 58'). A partit d'aquí el conjunt dirigit per Tito Lossio ha administrat la renda i ha sumat tres punts molt importants que els manté en la zona alta de la classificació amb 22 punts.