Gran triomf a Sants que retorna la segona plaça (0-1)

L'informació ha estat extreta de cemataro.totesport.cat

El Mataró ha guanyat de manera molt treballada un partit que a punt ha estat de no jugar-se. La pluja que havia caigut durant el cap de setmana havia negat el terreny de joc i semblava que el partit s'hauria de suspendre, però just abans de començar el matx la pluja ha parat i s'ha pogut disputar un partit que deixa al Mataró en segona posició superant el Carmelo que ha perdut a casa davant el Premià.
El Mataró ha fet una primera rodona, dominant molt bé el joc i tenint el premi del gol deu minuts abans del descans. Amb les baixa de Cristian, el Mataró ha jugat amb una davantera inèdita amb Óscar Bas, Cobo i Dídac Bancells. El qui ha marcat, però, ha estat Parri aprofitant una pilota morta a la frontal per connectar un xut precís que ha entat fregant la base del pal de la Unió Esportiva Sants.
Defensant el triomf amb deu homes
A poc de començar la segona meitat, el Mataró s'ha vist perjudicat per l'expulsió de Dídac que ha vist la segona groga per llançar un córner que s'ha hagut de repetir abans que l'àrbitre xiulés. Una decisió arbitral que ha fet que el Mataró hagués de defensar amb deu homes la mínima renda. Això ha esperonat als locals que han passat a dominar el joc, però la defensa mataronina ha ratllat a un gran nivell i pràcticament només ha patit a pilota aturada.
En el darrer tram de partit a punt ha estat d'arribar el segon gol de la sentència, però una bona rematada de Baba ha sortit fregant el travesser. Però el més important ja estava fet. Un nou triomf a domicili del Mataró que es torna a col·locar en zona de promoció d'ascens.

Comentaris

Entrades populars