Sense premi: El Sants cau 0 a 1 davant el Mataró

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

L’equip es queda a prop de l’empat en una bona segona part

El Sants ha caigut davant un Mataró, rival directe en la lluita per estar a dalt, en un partit que ha estat a punt d’aplaçar-se. El Camp de l’Energia es s’ha despertat amb pluja i, tot i que amb retràs, els partits dels equips del futbol base del club s’han començat a disputar. En arribar les dotze la pluja ha fet acte de presència amb força però després d’esperar uns minuts ha donat treva i àrbitre i delegats han avaluat el terreny de joc i han decidit que es disputés el matx. Amb el rellotge marcant les 12:35 la pilota s’ha posat en joc sobre un terreny de joc força moll a l’inici però que amb el pas dels minuts s’ha anat eixugant, beneficiat també per una pluja que no ha tornat a aparèixer.

Un Sants desconegut

L’estat del terreny de joc i el bon posicionament del Mataró en els primers quaranta-cinc minuts han esborrat gairebé del terreny de joc als jugadors de Tito Lossio. És cert que el rival no ha aconseguit generar perill però ha estat l’amo i senyor de la pilota al mig camp i s’ha vist un Sants que no ha semblat sentir-se còmode en cap moment. No han arribat passades cap a la zona de davant, no s’han trenat jugades i l’equip no ha fet el joc al qual té habituats als aficionats. I els de José Maria Polo dominaven en tot moment a la zona de ¾ però, això sí, no inquietaven Rivademar i l’única manera que trobaven de trepitjar l’àrea del Sants era amb pilotes llargues buscant la velocitat de Dídac i Cobo. Al minut 36, però, ha arribat el premi pel Mataró. Un servei de banda que han servit els grocs-i-negres ha acabat amb una pilota morta a la frontal que ha aprofitat per engaltar Parri i col·locar el 0 a 1 amb un xut ras que ha entrat fregant el pal esquerre de la porteria del Sants. Després del gol, s’ha vist un Sants que ha començat a trobar-se a sí mateix i a trepitjar camp contrari.

El Sants es retroba a sí mateix

Des de l’inici de la segona part s’ha apreciat que alguna cosa havia canviat entre els jugadors del Sants. Hi tornava a haver toc, paciència i combinacions entre els jugadors de Tito Lossio i han començat a arribar les primeres oportunitats amb centrades que arribaven de totes dues bandes i des del córner. El Sants ja dominava i al minut 51 una acció absurda de Dídac ha provocat que el rival, el Mataró, es quedés amb un jugador menys. L’extrem de l’equip del maresme ha picat abans d’hora un córner en fins a dues ocasions consecutives i l’àrbitre ha acabat per ensenyar-li la segona groga. El destí ha semblat que ajudava el Sants que, després de retrobar-se amb el seu joc, ha vist com podria jugar gairebé quaranta minuts davant 10 homes. Poc després, Tito Lossio ha mogut la banqueta i l’equip ha començat a jugar amb una defensa de tres formada per Arbulu, Castillo i Picolo. I, precisament, Picolo, doblant-se contínuament amb Sumarroca per l’esquerra, tots dos, han fet la guitza al Mataró una i una altra vegada per la seva banda. Han penjat innumerables pilotes per Navarro i Urrutia i també per Jordi Rodríguez que s’ha col·locat entre la mitja-punta i l’extrem dret. Fran també ha estat a prop d’inquietar el rival pujant a rematar pilotes que li han arribat des del servei de cantonada. A més, l’Energia ha cantat l’empat. I és que després que Fran pentinés una pilota que li ha arribat des de l’esquerra, Castillo l’ha rematat fins al fons de la xarxa però ho ha fet quan estava en posició antireglamentària. Han estat minuts en què el gol s’ha vist molt a prop i l’equip ha tancat el Mataró en el seu propi terreny de joc fins a l’últim minut de partit però no ha trobat el premi de la remuntada.
Amb aquest 0 a 1 final el Sants es manté amb 19 punts a la taula i baixa a la sisena posició, a quatre del segon, el Mataró, i a sis del Molletense, el líder. La propera jornada els de Tito Lossio visitaran el Turo de la Peira que aquest cap de setmana ha guanyat 0 a 2 a la Grama.