U.E. Sants - C.E. Premià

El partit
U.E. Sants U.E. Sants 1
C.E. Premià C.E. Premià 0
  Camp de L'Energia (11/05/2014 12:00)
Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 31

Col-legiats:Bilal Kahouach. Jorge Lúcio Sánchez, Alberto Vaquero Álbarez.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Arbulu, Castillo, Picolo, Aleix, Avilés, Peque, Gala (Guille 63'), Samu (Freixi 90'), Navarro (Fabregat 63'), Sumarroca.
U.E. Sants Suplents: Albert, Llauradó, David, Alberto.

C.E. Premià Titulars: Pablo, Borja, Guti (Edu 57'), Julio, Fran, Xavi, Massa (Marc 45'), Gerard, Fede, Mati (Kilian 57'), Valderas.
C.E. Premià Suplents: Litus, Jairo, Zarzu, Luismi.

Gols:
U.E. Sants 1-0 Sumarroca (40')

Targetes:
U.E. Sants  Gala (8')
C.E. Premià  Masa (27')
C.E. Premià  Julio (69')
U.E. Sants  Arbulu (72')
U.E. Sants  Peque (75')
C.E. Premià  Fran (78')
U.E. Sants  Guille (80')
C.E. Premià  Kilian (87')
U.E. Sants  Avilés (90')
C.E. Premià  Kilian (90')
Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Carlos, Arbulu, Castillo, Picolo, Aleix, Avilés, Peque, Gala, Samu, Navarro, Sumarroca.
Onze inicial: C.E. Premià Pablo, Borja, Guti, Julio, Fran, Xavi, Massa, Gerard, Fede, Mati, Valderas.
0    U.E. Sants 0 - C.E. Premià 0

8   U.E. Sants Gala

27   C.E. Premià Masa

40 U.E. Sants  U.E. Sants Sumarroca

45    U.E. Sants 1 - C.E. Premià 0
U.E. Sants  C.E. Premià Entra Marc per Massa

57 U.E. Sants  C.E. Premià Entra Edu per Guti
U.E. Sants  C.E. Premià Entra Kilian per Mati

63 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Guille per Gala
U.E. Sants  U.E. Sants Entra Fabregat per Navarro

69   C.E. Premià Julio

72   U.E. Sants Arbulu

75   U.E. Sants Peque

78   C.E. Premià Fran

80   U.E. Sants Guille

87   C.E. Premià Kilian

90   U.E. Sants Avilés
  C.E. Premià Kilian
U.E. Sants  U.E. Sants Entra Freixi per Samu
   U.E. Sants 1 - C.E. Premià 0

Videos (mes videos)
Comentari
Gran partit entre dos dels equips de la part mes alta de la taula. Al començar Premià primer, Sants tercer, igualats gairebé a tot i l'única cosa que els separava era el partit jugat a Premià ara fa una volta, guanyat 5 a 2 pels de casa. Ara, després de la victòria santsenca, Molletense es lider amb 63 i Sants, Guineueta i Premià just darrera a només un punt, a falta de tres jordanes, amb nou punts per jugar, el que fa que Mataró i Carmelo, cinquè i sisè, encara tinguin també possibilitats de guanyar la lliga o optar a la promoció.
La primera part ha estat molt igualada, potser avorrida pels que mirem el futbol ja que els xuts a porta eren pocs. El Sants ha sortit amb la versió mes atacant que pot configurar en Tito Lossio. Defensa de tres, Picolo, Castillo i Arbulu, ajudats per un Peque que tenia tota la banda per fer de extrem i de lateral. Davant quan Peque atacava tenia a Samu, Navarro i Sumarroca, i el mig del camp Aleix, Avilés i Gala eminentment ofensius. I cada cop que el Premià a tingut una bona opció ha s'ha trobat amb un gran Carlos que ho ha aturat tot. Just després de la jugada mes perilloses del Premià, replicada per una de les grans accions de Carlos, el Sants ha sortit al contraatac i Sumarroca s'ha quedat sol davant del porter el qual ha driblat per fer el gol del partit. Just després del gol es quan el Premià ha arribat amb mes perill, pero primer un xut en fora de joc i la millor aturada de Carlos a un xut de falta han fet que el marcador no es mogués.
La segona part el Sants a donat un pas enrere, potser per l'esforç, potser per la pressió del Premià o les dues coses a la vegada, i el Premià ha dominat el joc però quan ha tingut alguna oportunitat s'ha trobat amb Carlos. Ja cap al final Kilian se ha auto-expulsat quan en tres minuts ha vist dos grogues, la primera per escridassar al assistent. Arribant al final el Sants ha fet tot el possible per mantindre la pilota lo mes allunyada de la porteria de Carlos, ja descaradament intentant no perdre el que havien aconseguit.
Queden tres jordanes, a fora contra el Equipo Ja, que només ha perdut un partit a casa, i contra el Carmelo que ens pot disputar una de les places de ascens, i a casa contra la Gramanet que potser ja ha perdut la categoria. "Nadie dijo que fuera fácil".

Comentaris

Entrades populars