Arrenca la Primera Catalana

L'informació ha estat extreta de golcat.com


PRIMERA CATALANA GRUP 1 (JORNADA 1)

Dissabte 18h | MOLLETENSE-MOLLET
Diumenge 11:45h | TONA-FARNERS
Diumenge 12h | SANTS-ABADESSENC
Diumenge 12h | HORTA-LLORET
Diumenge 12:30h | MANRESA-L'ESCALA
Diumenge 17h | LA JONQUERA-MATARÓ
Diumenge 17h | VILASSAR DE MAR-UE VIC
Diumenge 19h | GIRONA B-AVIÀ
16/9/15 | MARTINENC-FC ANDORRA


-Nous equips: UE Tona, CE Abadessenc, CE Mataró, FC Andorra (ascendits de #2cat) i UE Vilassar de Mar i FC Martinenc (descendits de #3div5)

-Repeteixen: UD Molletense, CF Mollet UE, CE Farners, UE Sants, UA Horta, CF Lloret, CE Manresa, FC L'Escala, UE La Jonquera, UE Vic, Girona FC B i UE Avià


Amb un plat fort com el derbi molletà a la Zona Sud entre la UD Molletense i el CF Mollet UE, es posa en marxa el grup 1 de Primera Catalana amb la presència de sis nous equips i una dotzena de clubs repetidors. 

Entre les cares noves a #1cat1, només UE Tona i CE Abadessenc faran el seu debut oficial a la categoria, ja que la resta són vells coneguts de la Primera Catalana. Els tonencs debuten a casa davant un clàssic dels últims anys com el CE Farners mentre que els santjoanins s'estrenen al camp de l'Energia del Sants i hauran d'esperar una setmana més per rebre la #1cat com a locals.


El CE Mataró de Polo torna a la Primera Catalana després d'una etapa a Segona Catalana i ho farà viatjant a La Jonquera en un duel inèdit entre els dos equips. L'altre equip maresmenc de la lliga, la UE Vilassar de Mar, un dels aspirants a tornar a Tercera Divisió, rep al Xevi Ramon un altre ex-Tercera Divisió, la UE Vic de Jordi Salvanyà.

FC Martinenc i FC Andorra, les altres dues novetats del grup, ajornen per al dimecres 16 de setembre el partit de la primera jornada a causa dels compromisos habituals de la selecció andorrana.

Els altres tres partits del primer cap de setmana enfronten sis equips repetidors. El Girona B de Nacho Castro s'estrena al seu nou camp, el Municipal de Sant Ponç, davant la UE Avià, en el partit que tanca la jornada de diumenge. El CF Lloret comença al camp de l'Horta de Xavi Molist i el FC L'Escala afronta la segona temporada com a equip de Primera Catalana al camp d'un altre dels aspirants a l'ascens o lluitar per les primeres places com el CE Manresa de Dani Andreu.


........

Comentaris

Entrades populars