Primer Equip – Molletense 2 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Tres punts per acabar l’any

L’encontre va estar precedit per un minut de silenci en record de Josep Soler, soci núm. 3 de l’entitat, mort recentment.

Partit disputat i molt igualat amb un joc massa dur en alguns moments.

El Sants va començar molt fort i ja en el primer minut Cuadrillero anotava el 1-0 per als blanc-i-verds, amb una rosca suau però molt col·locada des de fora de l’àrea. Els locals van començar dominant el partit, però poc a poc el Molletense va anar guanyant posicions, en el minut 14 tenien la seva primera ocasió clara, un fort xut de Matito des de la frontal de la gran que va sortir fregant el pal. El joc era un atac continu per tots dos costats fins que Matito va aconseguir igualar el resultat en transformar una falta, amb un xut fort i molt ben col·locat, arribant al descans amb 1-1 al marcador.

A la segona meitat la tònica va ser la mateixa, un joc molt disputat amb contínues anades i vingudes per ambdues parts i més ocasions desaprofitades. Al 53 una rematada de cap de Carrique acabava a les mans del porter Gio i pocs minuts després Carlos salvava l’1-2 per als visitants amb un gran rebuig de punys. Cap deixava de buscar el segon i, finalment, Sergio Navarro ho va aconseguir per als locals amb una rematada des de l’interior de la petita al segon pal, després d’una bona jugada de Fran. Per la seva banda el Molletense no va deixar d’intentar-ho, però no van tenir sort i el Sants es va quedar amb els últims 3 punts de l’any.

D’aquesta manera el Sants és 12è, amb 19 punts, 18 gols a favor i 18 en contra.