U.E. Sants 2-1 C.E. Farners

L'informació ha estat extreta de elconvocat.com

Els de Nacho Castro no poden superar un Sants molt sòlid, deixant escapar l’oportunitat de començar la temporada amb una victòria
Encara, durant aquestes dates, la calor és un dels “handicaps” d’aquest esport, i a Sants la temperatura es va fer insuportable per als jugadors d’ambdós equips. Tot i el clima, els homes d’Urdiales van sortir endollats durant els primers quinze minuts, durant els quals, el porter local va salvar als seus. Primer Toni Rossell i després Pep Muniesa van ser els encarregats de posar a prova a Yamandu, però aquest va respondre a la perfecció sota pals. A mesura que passaven els minuts el Sants anava agafant confiança i, aprofitant una badada defensiva dels visitants, Geri va efectuar una espectacular rematada amb l’esperó per obrir el marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Ja a la represa, l’equip de Santa Coloma va sortir extra motivat després de la xerrada als vestuaris i el gol no va tardar en arribar. Passats 10 minuts de la segona part, el que estava sent l’home més incisiu del Farners, Pep Muniesa, va realitzar una d’aquelles centrades enverinades que tot porter abomina i va posar les taules al marcador, fent justícia al qual estava succeint al terreny de joc. Però, quan els jugadors farnesencs acabaven de celebrar l’empat i semblava que el partit tornava a decantar-se a favor dels visitants, va aparèixer Sergio Navarro, un d’aquests jugadors coneguts com a “killers” de l’àrea. El davanter del Sants, sent molt murri, no va desaprofitar un error en la sortida del Farners per enviar la pilota al fons de la xarxa, després de sortejar a Blanquera.  El cop va ser molt dur i l’equip visitant no va aconseguir refer-se’n del tot d’aquesta estocada, però encara els hi quedava 'Munició'. Transcorreguts els 90 minuts reglamentaris, el de Viladrau va efectuar una gran rematada de cap, després d’una bona centrada des del lateral, però la pilota va sortir fregant el pal esquerre del porter i el partit va finalitzar amb el 2 – 1 a favor de l’equip local.

Amb aquest resultat, l’equip gironí deixa escapar l’oportunitat de començar amb 3 punts a la classificació i buscarà refer-se la setmana que ve a casa, davant la Fundació Privada Hermes.