U.E. Sants - C.F. Lloret

El partit
U.E. Sants U.E. Sants 2
C.F. Lloret C.F. Lloret 2
  Camp de L'Energia

Data: 05/03/2017 12:15

Competició: Primera Catalana 2016/2017, grup 1 (Jornada 23)

Col-legiats: Luis Panero Cerezo, Saber Lech-Hab El-Ghoury, Bilal Kahouach.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Yamandú, Fabregat (Geri 75'), Cura, Alberto, Arnau, Peque, Mulero, Guille, Aleix, Borull (Crivillés 64'), Navarro.
U.E. Sants Suplents: Joan, Iván, Arbulu.

C.F. Lloret Titulars: Tuscà, Puntí, Aniol, Majó, Raúl Calvo, Peti (Carlos 64'), Riky (Poderoso 78'), Mora (Abder 75'), Expósito (Narcís 51'), Aparicio, Romero, García.
C.F. Lloret Suplents: Jordi Valls, Juanpi.

Gols:
C.F. Lloret  0-1 Peti (11')
C.F. Lloret  0-2 Mora (46')
U.E. Sants  1-2 Peque (51')
U.E. Sants  2-2 Navarro (82')

Targetes:
U.E. Sants  Fabregat (10')
C.F. Lloret  Majó (25')
C.F. Lloret  Expósito (43')
C.F. Lloret  Aparicio (51')
U.E. Sants  Mulero (62')
C.F. Lloret  Mora (64')
Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Yamandú, Fabregat, Cura, Alberto, Arnau, Peque, Mulero, Guille, Aleix, Borull, Navarro.
Onze inicial: C.F. Lloret Tuscà, Puntí, Aniol, Majó, Raúl Calvo, Peti, Riky, Mora, Expósito, Aparicio, Romero, García.
0   U.E. Sants 0 - C.F. Lloret 0
10   U.E. Sants Fabregat
11 C.F. Lloret  C.F. Lloret Peti
25   C.F. Lloret Majó
43   C.F. Lloret Expósito
45   U.E. Sants 0 - C.F. Lloret 1
46 C.F. Lloret  C.F. Lloret Mora
51 C.F. Lloret  C.F. Lloret Entra Narcís per Expósito
U.E. Sants  U.E. Sants Peque
  C.F. Lloret Aparicio

62   U.E. Sants Mulero
64 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Crivillés per Borull
C.F. Lloret  C.F. Lloret Entra Carlos per Peti
  C.F. Lloret Mora

75 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Geri per Fabregat
C.F. Lloret  C.F. Lloret Entra Abder per Mora

78 C.F. Lloret  C.F. Lloret Entra Poderoso per Riky
82 U.E. Sants  U.E. Sants Navarro
90   U.E. Sants 2 - C.F. Lloret 2
Videos (mes videos)
Comentari
Un empat aconseguit contra cames, peus, culs, pals, travesser i tot un seguit de entrebancs possibles, però un punt important al cap i a la fi.
Els primers deu minuts han estat de tanteig amb la possessió favorable al Sants. Arribats al minut 11 una falta a la bora del àrea s'ha convertit en un gran gol de Peti per tot l'escaire, en el primer xut del Lloret entre pals. Del gerro d'aigua freda el Sants ha anat recuperant-se poc a poc, però llavors han començat els entrebancs. Quan la pilota no rebotava en el pal, era una cama, o una bona intervenció del porter visitant. La confirmació de que no era un bon dia ha arribat quan han comés un penal sobre Peque. Ell mateix ha xutat la pena i acabat estavellant-se en el travesser. Fins al mig temps el resultat just era l'empat.
La segona part ha agafat despistat a tothom. El Lloret ha tret de mig camp, han començat a corre cap a la porteria de Yamandú gairebé sense oposició i de fort xut han col·locat la pilota ajustada al pal per fer el segon. A partir d'aquest moment el Sants ha començat a posar setge sobre la porteria contraria i el Lloret sortia ràpid a la contra. Cinc minuts mes tard del segon gol del Lloret una jugada enrevessada del Sants dins de l'àrea, amb rebots a cames, culs i pals ha acabat amb una impressionant tisora de Navarro d'esquena a porteria, que com no podria ser d'altra manera ha acabat al travesser, però aquest cop Peque estava molt a prop i s'ha ficat amb la pilota fins al fons de la xarxa perquè res mes impedís el gol.
La tònica ha continuat sent la mateixa durant tota la segona part. Jugades i jugades que topaven una i un altre vegada contra un cap, un peu, un pal,... i així a la sortida de un corner Cura salta mes que ningú, i tot i estar agafat, la toca lo suficient perquè Navarro lliure de marca engaltés un fort xut dins de la xarxa. Arribat a aquest punt ja havien passat 82 minuts de lluitar contra tot, mentre el Lloret havia necessitat només de dos fuetades per aconseguir el mateix resultat.
Al final l'empat no s'ha mogut en un dia que tots han tingut que treballar de valent per aconseguir un punt molt positiu. El partit també ha servit perquè Navarro després de molt de temps, i després de la greu lesió, hagi aconseguit retrobar-se amb el gol.
Sants - LLoret

Comentaris

Entrades populars