Montserrat Dot serà la nova presidenta de la UE Sants

L'informació ha estat extreta de comunicacio21.cat

Montserrat Dot serà la nova presidenta de la Unió Esportiva de Sants sense passar per les urnes. Després que dilluns passat no es presentessin més candidatures als comicis, que haurien d’haver-se celebrat el pròxim dia 5 de desembre, el club va anunciar que la candidatura de Dot, que es va presentar divendres passat, ha estat l’única, de manera que el 15 de novembre serà investida presidenta.

“Estic molt contenta, molt il·lusionada i molt sorpresa. Ja havia estat a la directiva vuit anys i no tenia previst tornar-hi”, explica la nova presidenta a Línia Sants. Dot confessa que s’esperava “que hi hagués una altra candidatura”, però ara que ja és oficial que serà la primera presidenta de la història del club (si no es compta amb Tània Soler, presidenta de l’actual junta gestora) assegura que té “ganes de treballar” i que està acompanyada d’un equip que té “les mateixes ganes o més” que ella.

Les prioritats de cara al mandat, diu, són consolidar l’equip a Tercera, preparar el centenari (l’any 2022) i la construcció del nou Magòria. “Abans de fin als d’aquest any hem de tenir la primera trobada amb el Districte i els arquitectes per començar a treballar en el camp”. Si els terminis són els que han promès les administracions, abans que acabi l’any que ve s’hauria de fer l’acte de col·locació de la primera pedra i la construcció hauria d’estar enllestida abans que s’acabi el 2021.

L’ASCENS, QÜESTIÓ DE TEMPS
Institucionalment, però, això no ha estat l’únic gran canvi de les darreres setmanes. I és que sembla que, després que el Tribunal Català de l’Esport donés la raó al club a mitjans de setembre en la seva apel·lació pel cas del partit contra l’Horta la temporada passada, les converses del Sants i la Federació catalana de futbol (FCF) s’han resolt de forma satisfactòria per a l’entitat, que espera rebre la comunicació oficial de l’ascens d’aquí a pocs dies. “Estem esperant el permís de la Federació espanyola (RFEF) perquè el curs que ve el grup 5 de Tercera divisió passi a tenir 21 equips”, asseguren a Línia Sants des de l’FCF.

Si finalment es compleixen els terminis que tant el Sants com la federació esperen, la RFEF hauria de respondre en un període d’entre 7 i 10 dies.

ES RETROBEN AMB EL TRIOMF
A més, esportivament, els de Tito Lossio van aconseguir tres punts de prestigi a Sant Carles de la Ràpita contra la UE Rapitenca (0-1) diumenge passat, de manera que escala fins al sisè lloc després d’enllaçar dos empats seguits.

Un gol de Sergio Navarro quan s’havien jugat 15 minuts de la segona meitat al municipal de la Devesa va ser suficient perquè l’equip tornés amb tres punts importants. El ‘9’ del Sants va rematar de cap una centrada mil·limètrica des del lateral dret.

L’equip voldrà confirmar les bones sensacions que va transmetre a terres tarragonines aquest diumenge a un quart d’una del migdia, quan rebrà la visita de la UE Sant Ildefons.

Comentaris

Entrades populars