Adéu a Primera: el Sants juga l’últim partit contra el Balaguer

L'informació ha estat extreta de comunicacio21.cat

Després de moltes temporades a la Primera Catalana, el d’aquest diumenge a un quart d’una del migdia contra el Balaguer serà l’últim partit de la UE Sants a la màxima categoria del futbol del país, ja que a partir del pròxim agost, el club formarà part del grup 5 de la Tercera Divisió.

L’enfrontament contra el conjunt de la Noguera, doncs, serà d’allò més especial, perquè just abans que comenci es farà l’oferiment a l’afició del trofeu que la Federació Catalana dóna al club com a campió de la temporada 2016-17. Aquest, però, no serà l’únic acte de celebració diferida de la lliga, ja que també està previst que el dilluns 11 de juny l’equip, el cos tècnic i la directiva visitin la seu del Districte, també per fer una entrega simbòlica de la copa, en aquest cas a la regidora Laura Pérez.

Esportivament, l’objectiu d’aquest partit contra un equip que ja no s’hi juga res serà aconseguir la desena victòria del curs a casa i intentar defensar la cinquena posició. Els de Tito Lossio no podran igualar la xifra de punts que van obtenir el curs passat (62, mentre que enguany com a màxim podrien ser 57) i també presenten unes xifres lleugerament pitjors que la temporada 2016-17 pel que fa a gols marcats i encaixats. El que sí que està en disposició de millorar és el rendiment a l’Energia si els blanc-i-verds guanyen contra el Balaguer.

Comentaris

Entrades populars