L’Horta s’emporta el derbi amb el Sants

La informació ha estat extreta de Betevé

Marc Río, amb un doblet, ha avançat els hortencs i Fran Avilés ha retallat diferències al minut 93

L‘Horta ha guanyat el derbi amb el Sants per 1 gol a 2 amb una gran actuació de Marc Río, autor d’un doblet. El derbi, que arribava amb comptes pendents, s’ha decidit per l’encert a les dues àrees.

El Sants surt més fort

Els de Tito Lossio han començat ràpidament l’assajament a la porteria de Carles Santaló. Primer amb una rematada de Borrull que ha sortit llepant el pal. La resposta ha estat un xut espectacular de Joan Vives que ha marxat a prop del travesser. Però les més clares de la primera meitat han seguit sent de color verd-i-blanc. Mario Cantí ha enviat la pilota fora davant Santaló. Abans del descans, Pime ha pogut avançar l’Horta, però no ha aprofitat la passada de la mort de Guillem i ha enviat la pilota als núvols.

Marc Río decideix

El matx s’ha igualat a la represa i tots dos conjunts s’han anul·lat mútuament. Les ocasions han començat a minvar fins que ha aparegut la figura de Marc Río. Al minut 76, el davanter ha avançat els hortencs després d’aprofitar una passada a l’espai de Galeano. Río ha controlat la pilota i l’ha creuada davant Yamandú. Al 90 ha arribat la sentència. Amb els santsencs bolcats a l’atac, una nova passada a l’espai ha acabat amb Marc Río regatejant Yamandú i fent el 0 a 2. El definitiu 1 a 2 ha estat obra de Fran Avilés al minut 93.