Oriol Antonell i Sergi Casals, novetats a la porteria i defensa de la UE Sants

La informació ha estat extreta de Betevé

Oriol Antonell i Sergi Casals Gómez, presentats com a nous reforços de la UE Sants

José Joaquín Avellaneda, “Josele”, davanter amb experiència

Oriol Antonell torna al Sants

Oriol Antonell tornarà a defensar la porteria de la UE Sants després de passar la darrera temporada a la UE Rubi. Antonell va arribar fa tot just any i mig procedent del club santsenc, que militava en aquells moments a Primera Catalana. Durant el seu primer any defensant la porteria, el Rubí  va aconseguir l’ascens de categoria que va significar igualment el debut d’Antonell a Primera Catalana. En aquesta darrera campanya s’ha mantingut amb una meritòria 12a posició a la taula amb una decisiva aportació per part del porter.

Ara torna al club de Sants, instal·lat a Tercera Divisió, amb la intenció de demostrar que les segones parts també poden ser bones.

Sergi Casals, reforç pel lateral esquerre

Defensa de 21 anys nascut a Calella i procedent del CE Sabadell. Actua principalment com a lateral esquerre defensiu però amb llarg recorregut per la banda. La temporada passada va alternar partits a Segona Catalana amb el CE Sabadell B, amb entrenaments amb el primer equip. Format a les categories inferiors del CE Mataró i UE Vilassar de Mar, té experiència a Primera Catalana, Segona Catalana i Tercera Divisió, defensant els colors del seu club de procedència.

Comentaris

Entrades populars