El Sants s’imposa al Can Vidalet des dels 11 metres

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els barcelonins van guanyar el partit gràcies a un gol de penal just abans del descans

El Sants segueix amb la posada a punt d’una nova temporada a Tercera Divisió i va guanyar el Can Vidalet gràcies a un gol de penal de Samu en un amistós disputat al Camp de l’Energia.

Gol de penal de Samu

A la primera part, el Sants va dominar el partit. La diferència de categoria va fer-se palès sobre el terreny de joc. Els barcelonins van tenir la possessió, tot i que no la van transformar en ocasions clares que fessin trontollar la porteria dels espluguins.

La més clara del partit va produir-se, però, per part dels visitants. Marc Marbà va pressionar Nacho a la sortida de pilota, el porter va errar en la passada i la pilota va caure als peus de Sardor, que va cedir-la a Thommy perquè rematés un xut que va topar amb el porter santsenc.

Tot seguit, amb un contracop dels locals, el defensa visitant Samuel va cometre penal sobre Samu, que va rematar ell mateix des dels 11 metres marcant el primer i únic gol del partit. Amb un 1-0 al marcador els dos equips van marxar al descans.

La segona part va ser més igualada i el cansament va portar als dos equips a uns minuts finals més físics i en què les tensions sobre la gespa es van traduir en entrades a destemps i en l’expulsió de Mulero i la dels dos tècnics. Finalment el marcador no va moure’s i el Sants es va endur la victòria per la mínima.

La roda de premsa de Tito Lossio

El tècnic local va valorar la victòria en acabar el matx i es va mostrar optimista amb el que va veure de l’equip cara a la nova temporada.