La UE Sants perd a Banyoles i suma la tercera derrota consecutiva

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els santencs perden per 3 a 0 en un mal partit

La UE Sants ha perdut al camp del Banyoles per 3 a 0 en un mal partit dels homes entrenats per Tito Lossio. Els santsencs encadenen 3 derrotes consecutives, totes amb més de tres gols en contra dels verd-i-blancs.

El Sants desaprofita les seves oportunitats

El partit pel sants començava amb mal peu des de ben aviat. Al minut quatre, penal en contra que transforma sense problemes Eric Gispert per avançar al Banyoles. Durant pràcticament tota la primera meitat les arribades han estat per part dels locals que han portat el pes del joc ofensiu. Els santsencs, però, han tingut l’empat a tocar després de que Guillermo estavellés la pilota al pal al minut 27. Precisament Guillermo era substituit lesionat al minut 43 després de rebre una dura entrada.

El Banyoles domina la segona part

La segona part començava amb la mateixa tònica, el Banyoles creant més perill fins que al minut 50, Turón després d’una gran jugada individual amb sotana inclosa ha fer el segon del Banyoles. Al minut 59, el Banyoles ha ampliat encara més diferencies amb el gol d’Adrià Casanova que acabava d’entrar al terreny de joc. Després d’encaixar el tercer, els de Tito Lossio protagonitzaven alguna tímida arribada però sense gairebé perill. Encara el Banyoles ha pogut fer el quart a les acaballes del partit amb una rematada al pal d’Adrià Casanova, però el marcador no s’ha mogut més. El Sants que encaixa una nova golejada, torna a perdre fora de casa i ja porta tres derrotes consecutives, després de caure també contra l’Hospitalet i el Sant Andreu.