L’Horta i el Sants s’enfronten en un derbi desigual

La informació ha estat extreta de beteve.cat

El partit, que es juga aquest diumenge, a les 12 h, es podrà seguir en directe a través d'aquesta mateixa pàgina web

L’Horta rep al Sants aquest diumenge, 1 de desembre, a les 12 h, al Feliu i Codina a la jornada 15. Els hortencs arriben al partit després d’empatar a 2 contra el Cerdanyola. En canvi, els de Tito Lossio acaben d’aconseguir la quarta victòria a la Lliga. El partit es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.
Recuperar les bones sensacions

Els de Nacho Castro són novens a la classificació amb 22 punts, a només cinc punts de la zona de play-off. Molt diferent és la situació del Sants, que està en zona de descens amb només 12 punts.  Els hortencs volen recuperar la dinàmica positiva de victòries després d’encaixar dues derrotes, amb el Vilassar de Mar i  Figueres, i un empat fora de casa. En canvi, els de Tito Lossio hi arriben en un moment crític de la temporada, però amb bones sensacions després de guanyar per 3 a 0 el Figueres.Tot i això, el Sants és l’equip més golejat de la temporada amb 38 gols en contra i només 17 a favor.
Disponibilitat de jugadors

Els hortencs no podran comptar ni amb Joan Vives, una peça fonamental al mig del camp, ni amb Joan Inés. Els dos estan sancionats per acumulació de targetes. En canvi, el Sants no té cap jugador sancionat per al derbi d’aquest diumenge al Feliu i Codina.

Comentaris

Entrades populars