El Primer Equip masculí s'estrenarà en pretemporada al camp del Sants

La informació ha estat extreta de ceeuropa.cat

El primer amistós tindrà lloc dissabte dia 5, a les 19 hores, al Camp de l'Energia (accés obert a públic amb mesures Covid-19).

El futbol viu una atípica pretemporada en unes altures d'any on, temps enrere, ja s'haurien jugat una o dues jornades de lliga. Coneixent que la lliga donarà inici el cap de setmana del 18 d'octubre, l'Europa ja té pactats diferents partits amistosos, el primer d'ells aquest proper dissabte a la Zona Franca, al Camp de l'Energia, contra el Sants.

El partit tindrà obert l'accés al públic però amb restrictives mesures de seguretat en compliment de les normatives de la Covid-19. Cada persona haurà de facilitar, a l'entrada, les seves dades personals i DNI per a identificació, prendre's la temperatura i, quan hagi accedit al recinte, seguir el camí marcat d'entrada i sortida de les instal·lacions així com les respectives separacions al llarg del perímetre del rectangle de joc i entre les cadires de la graderia.


Llistat de partits de pretemporada dels quatre principals equips

Com és costum cada any al portal web del club, en portada trobareu un enllaç a la llista de partits de pretemporada dels primers equips masculí i femení, el Filial i el Juvenil A. Aquesta llista s'actualitzarà cada vegada que hi hagi novetats (nous amistosos, alguna cancel·lació, canvis d'horari o de dia, etc.). Alguns partits estan pendents encara de concretar l'hora definitiva de joc.

El propi llistat marcarà permanentment, a dalt de tot, la darrera data i hora d'actualització. Es recomana visitar i actualitzar la pàgina al navegador (refrescar amb el dit lliscant a baix als dispositius mòbils o fent F5 a l'ordinador) per tenir accés a la darrera informació.

Comentaris

Entrades populars