Badalona - Sants

C.F. Badalona - U.E. Sants
El partit
C.F. Badalona
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 4 - Temporada 2022/2023) - 02/10/2022 17:00
El proper dia 2 d'octubre a les 17:00 la U.E. Sants afrontarà el quart partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la C.F. Badalona. El partit es disputarà al Camp Municipal de Montigalà, a Badalona, i serà dirigit pel col.legitat Jordi Delgado Mora, assistit per Víctor Gómez Díaz i Xavier Montava Baque, tots tres del col.legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Camp Municipal de Montigalà
Trav. de Montigalà, 18 (Badalona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Jordi Delgado Mora
Arbitre Assistent 1: Víctor Gómez Díaz
Arbitre Assistent 2: Xavier Montava Baqué
El col.legiat Jordi Delgado Mora ja ens ha arbitrar un cop, a la temporada 2016/2017, a Primera Catalana, en un partit que vam empatar a casa contra el C.F. Ripollet. I com a àrbitre assistent en un partit de la temporada 2020/2021, a casa contra la F.E. Grama. El segon assistent va fer d'àrbritre en l'amistòs d'aquest agost contra el C.E. L'Hospitalet .
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Quart partit del Sants de la temporada 2022/2023, amb el balanç de 1, 1 i 1, sent vuitens a la classificació, empatats amb Montañesa i San Cristóbal. A cinc punts del lider, l'Europa, que ho ha guanyat tot, i com tot està recent començat, a un punt matemàtic del descens.  Amb 6 gols a favor: 2 de Hicham, i duen 1 Sergi Candena, Cura, Cristian Ubón i Gabaldón. I 5 gols en contra, tots encaixats per Llasera. Iván García ja duu 2 targes grogues i duen 1 Franco, Gabaldón, Caresia, Dani Lucea, Álex Ruíz, Cristian Ubón, Nil Hervías i Granero. Aquesta setmana s'afegit a la plantilla Zakaria El Idrissi Daoudi, que ve de la U.E. Olot i que el 2021 ja va jugar contra nosaltres sent jugador de la Pobla de Mafumet i de l'Olot.

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Club de Futbol Badalona
Club de Futbol Badalona
Club de Futbol Badalona

Equip fundat el 15 de maig de 1903 com Football Bétulo club com a escició del Bétulo sport que es dedicava al ciclisme. Al 1908 s'inscriu a la federació com Football club Badalona. Tot i ser un dels equips clàssics de la Tercera, durant catorce temporades ha militat a Segona, l'ùltima vegada a la temporada 1968/1969. Els seus colors son el blau amb una escàpula blanca. Els dos equips s'han trobat una seixentena de vegades amb força igualtat. El primer enfrontament va ser per la temporada 1922/1923, amb victoria del Sants al camp del carrer Galileu per 4 a 3. En els últims partits la igualtat a un gol es el resultat mes comú, així que en aquesta jornada amb un Badalona amb 3 punts, 1 victoria (l'ultima jornada) i 2 derrotes, 3 gols a favor i 4 en contra, tot apunta a un nou empat a pocs gols.

web: cfbadalona.net
twitter: @CF_Badalona
wikipedia: es.wikipedia.org

Comentaris

Entrades populars