Sants - Sant Andreu, un derbi calent amb resultats ajustats

La informació ha estat extreta de Betevé

Sants - Sant Andreu, un derbi calent amb resultats ajustats

El Sants i el Sant Andreu s'enfronten per cinquena vegada consecutiva a Tercera a l'Energia amb un balanç favorable al conjunt quadribarrat

Raúl Muñoz Hernández | divendres, 7 d'octubre del 2022, a les 16.52

El Sants i el Sant Andreu s'enfronten aquest diumenge en un derbi que sempre té molt d'interès. Els últims quatre partits disputats al camp de l'Energia tenen color quadribarrat amb tres victòries i un triomf per als santsencs. Tot i això, els partits han estat sempre força ajustats.

Derbis ajustats

Tot i que els dos equips normalment juguen amb objectius diferents, les victòries gairebé sempre han arribat amb marcadors ajustats. La temporada passada, els andreuencs van guanyar per 1 a 2, però la 2020-2021 va ser l'equip entrenat llavors per Tito Lossio que es va imposar per la mínima, 1 a 0.

Les dues temporades anteriors, dues victòries quadribarrades, les dues amb els mateixos protagonistes a les banquetes, Mikel Azparren i Tito Lossio. El Sant Andreu es va imposar per 2 a 4 la temporada 2019-2020 (amb remuntada inclosa i per dues vegades dels quadribarrats) i per 1 a 2 la 2018-2019.

La ratxa del Sant Andreu

El Sant Andreu arriba al derbi amb un balanç de tres victòries i una derrota per un total de nou punts. L'equip de Xavi Molist és segon a la classificació darrere de l'imbatut Europa, que suma quatre triomfs. El millor per als quadribarrats és la bona ratxa de resultats perquè suma tres victòries consecutives: Pobla de Mafumet, Peralada i Rapitenca.

Bon paper del Sants

El Sants també arriba en un bon moment, tot i que va perdre el primer partit contra la Rapitenca. Després del triomf a casa contra el Castelldefels ha sumat dos empats, davant el San Cristóbal al camp de l'Energia i contra el Badalona, aquest últim amb gol en els últims minuts de partit del conjunt badaloní.

Comentaris

Entrades populars