U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar

U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar
El partit
U.E. Sants, 2 - U.E. Vilassar de Mar, 4

Tercera RFEF Grup V (Jornada 7 - Temporada 2022/2023)
Data: 23/10/2022 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Xavier Alins Rodríguez. Elias Afdaoui Fetheddine i Sergio Álvarez Ubric.
Les dades

U.E. Sants: Llasera; Dani Lucea (El Idrissi), Sergio Paz (Marc Rayo), Cura, Dani Lucea (Nil Hervías), Álex Ruíz; Caresia, Sergi Cadena, Pauner (Hicham); Franco (Granero) i Pol.
Suplents: Castelló i Tébar.

Canvis:
Entra Granero per Franco (min. 66).
Entra Hicham per Pauner (min. 66).
Entra Marc Rayo per Sergio Paz (min. 72).
Entra Nil Hervías per Dani Lucea (min. 72).
Entra El Idrissi per Dani Lucea (min. 77).
Sancions:
TG: Cura (min. 69), Granero (min. 79), Marc Rayo (min. 79).


U.E. Vilassar de Mar: Andrés; Èric Ruiz, Robusté, Aleix Roig, Alberto; Juli Serrano (Ñito), Esteve; Eric (Rio), Poves (Gonzalo Carmona), Jandro (Roger García) i Paredes (Eloi).
Suplents: Marc Martínez i Carlos García.

Canvis:
Entra Rio per Eric (min. 60).
Entra Gonzalo Carmona per Poves (min. 82).
Entra Eloi per Paredes (min. 82).
Entra Ñito per Juli Serrano (min. 89).
Entra Roger García per Jandro (min. 89).
Sancions:
TG: Poves (min. 79), Èric Ruiz (min. 86), Alberto Aybar (min. 88).


Gols:
0-1 Paredes (min. 5).
1-1 Sergi Cadena (min. 13).
2-1 Sergi Cadena (min. 19).
2-2 Paredes (min. 64).
2-3 Paredes (min. 71).
2-4 Roger García (min. 90+5).


Crònica:
Avui, després de mes de cent anys, el Sants ha estrenat un marcador electrònic, amb presentació amb autoritats i tota la fanfàrria.
En quant al partit continuem amb el malastruc de gairebé trenta anys sense guanyar al Vilassar, però aquest cop podem afirmar tranquil·lament que el Sants ha perdut per mèrits propis. I al igual que en el partit anterior, el marcador es escandalós però no es real de la diferencia entre tot dos equips.
Els primers vint minuts han estat els entretinguts. En el minut 5 Paredes faria el primer gol del seu hat-trick, mentre agafava a la defensa a contrapeu i a Llasera avançat al que ha superat amb una vaselina. El Sants ha reaccionat, i es de elogiar, i amb dos jugades gairebé seguides, Sergi Cadena ha fet dos grans gols amb el cap. D'aquí al final de la primera i dels vint primers minuts de la segona part, poc a dir, tret de un penalty a favor del Sants que ha xutat Franco i ha parat molt be Andrés. Llavors el Sants ha començat a perdre el partit però per accions puntuals. El segon de Paredes ha deixat retratada a la defensa i al porter. A la sortida de un fora de banda, vota la pilota per l'àrea sense control i Paredes la toca amb el cap i acaba a dins de la porteria sense que ni defenses ni porter facin res. Un parell de jugades mes tard, Paredes repeteix el seu primer gol, el primer pot ser un badada, però si repeteix es que la defensa no estava al cas. L'últim gol arriba mentre el Sants estava avocat al atac i es normal rebre un gol, però no es normal que Llasera li passi la pilota amb la mà al davanter i que Marc Rayo que era el receptor de la passada no arribi. I entre un i el altre, el quart gol.
El Sants no juga malament, lluita durant tot el partit, en aquest els dos cops que s'ha posat per sota el marcador han arribat les millors jugades. Han fet gairebé dos gols a cada partit, inclús quan perden, però comença a semblar que arriben a punt on desconnecten i tot perdut. Ara mateix la derrota ens deixa a una posició del descens, però encara queda molta lliga per acabar d'ajustar aquestes coses.

Comentaris

Entrades populars