Sants - Rapitenca

U.E. Sants - U.E. Rapitenca
El partit
U.E. Sants
U.E. Rapitenca
Tercera RFEF Grup V (Jornada 16 - Temporada 2022/2023) - 08/01/2022 12:30
El proper dia 8 de gener a les 12:30 la U.E. Sants afrontarà el setzè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF, primer de la segona volta del torneig, jugant contra la U.E. Rapitenca. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Sergi Manuel Rimbau Guillaumes del col.legi de Girona, assistit per Efraín Molina López del col.legi de Osona i Adrià Ballesteros Jurado del col.legi de Figueres.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Sergi Manuel Rimbau Guillaumes
Arbitre Assistent 1: Efraín Molina López
Arbitre Assistent 2: Adrià Ballesteros Jurado
La dupla formada pel col.legiat Sergi Manuel Rimbau Guillaumes i l'assistent Efraín Molina López no és el primer cop que arbitra els blanc-i-verds i gairebé sempre a l'Energia. L'ultim cop va ser la jornada 21 de la temporada passada, un 30 de gener, contra el C.F. Pobla de Mafumet. En Efraín Molina López, amb o sense aquest col.legiat, ha estat a la banda en una desena de partits del Sants. En canvi Adrià Ballesteros Jurado serà el primer cop en arbitrar un partit dels santsencs.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Setzè patit, primer de la segona volta del campionat. Estem just en l'ultima posició on deuríem d'estar a final de la lliga, d'aquí cap amunt. Just per sota tenim al C.F. Badalona a dos punts i la U.E. Vilassar de Mar i la U.E. Rapitenca, el nostre rival d'aquesta jornada, en aquest ordre a cinc punts. Així que comencem amb un repte important per iniciar amb bon peu la segona volta. La posició de promoció d'ascens la marca el C.F. Peralada amb onze punts mes que nosaltres. El lider, el C.E. Europa, està a vint-i-un punts i en queden quaranta-cinc per disputar, la cosa per acabar primers aquesta temporada pinta malament, però l'Europa només ha perdut un partit aquesta temporada i ha estat contra nosaltres. Coses que fan el futbol divertit. L'ultima jornada, contra el C.F. Peralada tampoc vam marcar cap gol, en duem dos de seguides, així que els golejadors continuen igual:

4 gols: Sergi Cadena
3 gols: Franco
2 gols: Hicham, Cristian Ubón i Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura, Dani i Pol

Però tambe duem dos jornades sense encaixar cap gol, així que Castelló va sumar un partit mes i duu els mateixos gols, per tant ja en duu 9 partits i en Llasera duu 6 partits, amb 15 gols encaixats per Llasera i 12 per Castelló.

Les targes estan així:

6 grogues: Iván García, Cura
4 grogues: Caresia, Marc Rayo, Franco, Granero, Gabaldón
3 grogues: Castelló, Cristian Ubón
2 grogues: Álex Ruíz,Sergio Paz, Sergi Cadena, Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Borja López (entrenador)
1 vermella: Cristian Ubón

Aquesta primera volta només en Sergi Cadena ho ha jugat tot, seguit per Cura i Franco, que es van perdre un partit per sanció, Caresia que ha jugat en tots els partits però en un va ser substituït i després ja venen Sergio Paz i Àlex Ruiz. Tebar i Llasera han estat convocats a tots però no els han jugat tots. I Iván García i Cristian Ubón, no els havien jugats tots, però a més s'han perdut un partit per sanció. Així l'equip habitual d'en Borja queda mes o menys amb: Castelló, Sergio Paz, Cura, Àlex Ruiz, Marc Rayo, Caresia, Sergi Cadena, Gabaldón, Franco, Iván García i Pol.

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Unió Esportiva Rapitenca
Unió Esportiva Rapitenca
Unió Esportiva Rapitenca

La U.E. Rapitenca es va formar a principis del segle XX, a partir d'equips anteriors com F.C. Sant Carles, F.C. Català o At. Rapitenc, el 6 de novembre del 1930 i els seus colors son el blau. El partit de la primera volta va acabar amb un 4 a 2 favorable els rapitencs (1). Des de llavors la Rapitenca només ha guanyat un segon partit el 20 de novembre contra la F.E. Grama. El Sants no es que estigui molt millor, però empata mes partits. En quant a la historia entre tots dos equips l'estadística està força igualada i amb força gols. Des de el primer enfrontament que va guanyar el Sants al març del 1956 per 0 a 2 (2), que no es va sospendre a vint-i-cuatre minuts del final, despres d'una agresió a l'arbitre i la ferma convicció dels rapitencs de deixar la competició. Passant per un 10 a 1 a favor del Sants al maig del 1956 (3) o un 7 a 0 a també favor del Sants a l'abril de 1970 (4) o un 3 a 2 a favor de la Rapitenca el maig del 2012 (5). Sigui amb molts gols o només un, el Sants aquest cop està obligat a guanyar per deixar un dels seus rivals mes directes pel descens ben lluny.

Hemeroteca
(2) Rapitense, 0 - Sans, 2 El mundo deportivo (pàg. 6) (05/03/1956)
(3) Sans, 10 - Rapitense, 1 El mundo deportivo (pàg. 5) (07/05/1956)
(4) Goleadas del Castelldefels y Sans El mundo deportivo (pàg. 17) (13/04/1970)

Comentaris

Entrades populars