La UE Vilassar de Mar completa el millor partit de la temporada (3-0)

La informació ha estat extreta de mataroaudiovisual.cat

El conjunt d'Alberto Aybar encara les últimes 8 jornades amb un objectiu clar: la salvació.

Redacció dg., 26/02/2023 - 17:28

Victòria importantíssima de la UE Vilassar de Mar davant la UE de Sants per 3-0. El conjunt vilassarenc completa el millor partit en tota la temporada que serveix per continuar a la pugna d'una plaça la pròxima temporada a la 3a Federació. El Sants, en canvi, avui tenia l'oportunitat d'acabar d'allunyar-se del descens, però no l'han aprofitat.

La primera part no hi hauria gols, però ocasions de tots colors. Partidàs de Marc Fuster, tots els apropaments del primer temps venien de les seves botes. I per part dels visitants, Cristian Ubon seria qui més ho intentava però també sense sort.

La segona part seria un vendaval de l'equip d'Aybar. El Vilassar completava uns grandíssims 45 minuts que farien sumar 3 punts molt decisius. Al 10 de la segona part faria el primer Miquel Robusté a la sortida d'un córner. Més tard vindria el gol de Granero, el capità, que tornava després d'un llarg període de lesió. I acabaria d'enllestir el resultat Marc Fuster que havia estat insistint molt amb el gol a la primera part.

Els següents partits: el Vilassar de Mar visitarà al San Cristobal, un equip que lluita per estar al play-off d'ascens, mentre que la UE de Sants rebrà a casa la revelació de la lliga, la Montañesa.

Informa: H.March