L'Hospi es reivindica a Sants i frega el play off

La informació ha estat extreta de lhdigital.cat

esports 12. 02. 2023

Triomf a domicili (0-3) amb gols de Parra, Alcover i Cabrera

Bon partit del CE L'Hospitalet, que ha sumat el primer triomf a domicili des del passat mes de novembre. Molt superior a la UE Sants, el conjunt d'Hèctor Simón s'ha imposat per 0-3.

Partit més que complet de l'Hospi, dominat pràcticament des del principi fins al final. Al minut 4 arribava el primer gol dels hospitalencs i tornava a ser de jugada d'estratègia, com el passat cap de setmana. Servei des del lateral, One pentinava i Adrià Parra marcava a plaer.

Aquest cop el gol no ha servit com a impuls per al rival i l'Hospi ha seguit dominant, com a mínim quant a possessió. Sí que és cert que les ocasions, durant els primers 45 minuts, no han estat molt clares però la sensació de domini dels riberencs era notable.

A la segona part ha arribat la sentència. Primer Ton Alcover, de falta directa, al minut 52. I després Adán Cabrera, deu minuts més tard, anotant així el seu primer gol amb la samarreta de l'Hospi.

L'última mitja hora no ha tingut massa història tot i que la sensació era que el quart gol estava més a prop que no pas el primer del Sants. Al final, 0-3, en un partit plàcid per a un Hospi que ja frega el play off d'ascens. L'equip d'Hèctor Simón està a només un punt.

Fotografia: CE L'Hospitalet